Pintér Tibor és barátnője, Frida kapcsolata mélypontra került

Forrás: FEM3 Café -
A legbátrabb páros mélypont Pintér Tibor Frida kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és barátnője, Frida remekül megértik egymást, de az ő kapcsolatukban is vannak problémák. A színész elárulta, mi okoz kettejük között feszültséget. 

Pintér Tibort sokan támadták, amikor megmutatta barátnőjét a nyilvánosságnak, hiszen Frida olyan fiatal, hogy a lánya lehetne. A pár azonban már több mint egy éve kitart egymás mellett, és kapcsolatuk erősségét a TV2 A legbátrabb páros című műsorában is láthatják majd a nézők. Persze nekik is vannak mélypontjaik, Pintér Tibor elárulta, mi okoz kettejük között feszültséget.

Pintér Tibor és szerelme, Frida Forrás: FEM3 Café

a nap huszonnégy órájában megbánt,

Ripostnak

Helikopterből ugrott ki az 50 éves Will Smithhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-helikopterbol-ugrott-ki-az-50-eves-will-smith.htmlÖtvenedik életévét töltötte be a Magyarországon is népszerű színész, Will Smith. Ebből az alkalomból feszegette kicsit határait, egy helikopterből ugrott ki a Grad Canyon felett. TV + Sztárok--Meghan Markle soha nem látott beszéde került elő: 14 évesen tartottahttp://www.life.hu/sztarok/20180926-meghan-markle-soha-nem-latott-beszede-kerult-elo-14-evesen-tartotta.htmlMeghan Markle iskolai búcsúbeszédéről készült felvétel került elő: a hercegné már akkor bizonyította, hogy kiválóan beszél nagy nyilvánosság előtt. TV + Sztárok--Berki Krisztián ujján karikagyűrű van: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-berki-krisztian-ujjan-karikagyuru-van.htmlMár régóta találgatják, hogy Berki Krisztián és Mazsi összeházasodtak, ám eddig nem erősítették meg a híreszteléseket. A műsorvezető ujján azonban olyan gyűrű van, amit nehéz mással magyarázni. TV + Sztárok--Baronits Gábor házára döntött egy fát a viharhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-baronits-gabor-hazara-dontott-egy-fat-a-vihar.htmlBudapesten legutóbb hétfőn hajnalban tombolt a szélvihar, a viharkárok pedig Baronits Gábor színész házát sem kímélték. Szörnyű látványra ébredt. TV + Sztárok--Survivor: furcsa lyukaktól féltek a játékosokhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-survivor-furcsa-lyukaktol-feltek-a-jatekosok.htmlA Survivor játékosai még bizonytalanul mozognak a Fülöp-szigeteken, és egyelőre minden ismeretlen dologtól kiveri őket a frász. TV + SztárokOrigoTatár Csilla és Gönczi Gábor három év után újra találkoztak: a TV2 sodorta össze őkethttp://www.life.hu/sztarok/20180926-tatar-csilla-es-gonczi-gabor-harom-ev-utan-ujra-talalkoztak.htmlTatár Csilla és Gönczi Gábor három évvel ezelőtti válásuk óta nem találkoztak egymással, mostanáig. A TV2 új műsora, a Csak show és más semmi miatt azonban összefutottak a csatorna székházában, és valószínűleg nem ez az utolsó találkozásuk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.