Meghan Markle várandós terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét úgy gondolják az emberek, hogy Meghan Markle terhes: ezt tartják jelnek. 

Meghan Markle-t folyamatosan árgus szemekkel figyelik a rajongók, remélve, hogy még a hivatalos bejelentés előtt meglátják rajta a terhesség jeleit. Most sokan azt hiszik, hogy megtalálták azt állítva, Katalin mindhárom terhességénél ugyanez volt megfigyelhető, így biztosak abban, hogy Meghan esetében is igazuk van.

Meghan Markle szépen rendezett frizurája a múlté: ezért gondolják terhesnek Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Amit pedig figyelni kell, az a hercegné haja. Meghan általában gyönyörű hullámokban, vagy kontyba kötve viselte eddig a haját, ám legutóbbi megjelenésén olyan volt a frizurája, mint bármelyik hétköznapi embernek. Lazás kieresztve hagyta Meghan fürtjeit, és látszólag semmit nem is kezdett velük, és állítólag Katalin is így cselekedett mindhárom terhességének bejelentése előtt – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.