Sztárok, akik legnagyobb lehetőségüket utasították vissza: Nicolas Cage és Gwyneth Paltrow is bánhatja

John Travolta Nicolas Cage Julia Roberts szerep Gwyneth Paltrow Sean Connery visszautasítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképzelhetetlenek lennének az ikonikus filmek más főszereplőkkel, ám sok szerepet nem annak szántak eredetileg, aki végül eljátszotta. Mi örülünk, ahogy azok a sztárok is, akik végül megkapták a munkát, de azok a színészek, akik visszautasították a lehetőséget, már kevésbé! John Travolta például ha visszautazhatna az időben, biztosan nem dobná vissza Forrest Gump szerepét!

Sean Connery

Sean Connery "Forrás: InterCom "

A színész két olyan szerepet is visszautasított élete során, amelyek ikonikussá váltak. Ma már biztosan bánja, hogy nem ő alakította a karaktereket annak ellenére, hogy sok számos remek filmben szerepelt. Az egyik el nem vállalt szerepe Morpheus a Mátrixból, melyet végül Laurence Fishburne alakított, a másik pedig Gandalf A Gyűrűk urából.

Nicolas Cage

Nicolas Cage Forrás: AFP/Jason Kempin

Nicolas Cage-nek is fájhat a feje egy visszautasított szerep miatt, de már nem tud mit tenni. A színész annak idején nem vállalta el A pankrátor főszerepét. Végül Mickey Rourke kapta meg a főszerepet, és a film egészen nagy siker lett. A Velencei Filmfesztiválon Arany Oroszlán díjat kapott, Mickey Rourke pedig egy BAFTA-díjjal és egy Golden Globe-bal lett gazdagabb.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frazer Harrison

Gwyneth Paltrow-t kivéve valószínűleg mindenki örül, hogy végül így alakult, és nem ő játszotta Rose szerepét a Titanicban, de az igazság az, hogy lett volna esély rá. Szerencsére azonban nem vállalta a szerepet, Kate Winslet és Leonardo DiCaprio párosa pedig ikonikussá vált az egész filmmel együtt. Gwyneth fantáziáját nem mozgatta meg annyira a film, és ezért mindannyian hálásak vagyunk.

Julia Roberts

Julia Roberts Forrás: AFP/Loic Venance

Ugyan a színésznő bővelkedett a jobbnál jobb szerepekben eddigi karrierje alatt, de igazából a jó filmekből és alakításokból sosem elég. Ezért aztán valószínűleg ő is bánja már, hogy visszautasította a főszerepet A szív bajnokai című filmben. Helyette Sandra Bullock kapta meg a lehetőséget, alakításáért pedig Golden Globe-díjat és Oscar-díjat is kapott.

John Travolta

John Travolta Forrás: LARRY BUSACCA

Ő az, aki tulajdonképppen nem csinált rossz cserét azzal, hogy egy később ikonikussá vált szerepet lemondott, hiszen egy másik ikonikusra váltotta, és ez jól is van így. Nehéz lenne elképzelni őt Forrest Gump szerepében, ugyanis neki ajánlották először. Ő azonban a Ponyvaregényt válaszotta inkább.

Heidi Klum arcot cserélt párjával, nagyon ijesztő fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180924-heidi-klum-arcot-cserelt-parjaval-nagyon-ijeszto-fotot-posztolt.htmlA 45 éves Heidi Klum 29 éves párjával, Tom Kaulitz-cal közös fotót osztott meg közösségi oldalán, amely nagyon ijesztőre sikerült. TV + Sztárok--Visszatér a képernyőre a Legyen Ön is milliomos! című vetélkedőhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-visszater-a-kepernyore-a-legyen-on-is-milliomos-cimu-vetelkedo.htmlÚjra izgulhatnak a nézők a Legyen Ön is milliomos! című vetélkedőn, mely most visszatér a TV2-re. Már azt is tudni lehet, hogy ki lesz a műsorvezető. TV + Sztárok--Tilla lesz a Csak show és más semmi egyik zsűritagjahttp://www.life.hu/sztarok/20180924-tilla-lesz-a-csak-show-es-mas-semmi-egyik-zsuritagja.htmlTilla eddig nem látott szerepben lesz látható a TV2 új műsorában, a Csak show és más semmiben: a műsorvezető borzasztóan izgul. TV + SztárokOrigoVadászat utáni szokása lehet a titka II. Erzsébet hosszú életénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-vadaszat-utani-szokasa-lehet-a-titka-ii-erzsebet-hosszu-eletenek.htmlSokan találgatják, mi lehet a titka a 92 éves II. Erzsébet királynő egészségének és hosszú életének. Lord Tollemache most lehet, hogy magyarázatott tudott adni a talányra. TV + Sztárok--Geszti Péter perelni akart egy ismert zenekart, mert lenyúlták a daláthttp://www.life.hu/sztarok/20180924-geszti-peter-perelni-akart-egy-ismert-zenekart-mert-lenyultak-a-dalat.htmlEgy ismert zenekart nyúlta le Geszti Péter egyik dalát. A zenész büntetőpert akart indítani, ám végül ügyvédje tanácsára nem tett lépéseket az ügyben. TV + Sztárok--Nagyon szexi rúdtáncos Rózsa György lánya, Csilla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-nagyon-szexi-rudtancos-rozsa-gyorgy-lanya-csilla.htmlAprócska ruhákban pörög a rúdon Rózsa György lánya, édesapja pedig büszkén nézi a mutatványokat.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.