Ördög Nóra és Liptai Claudia együtt vezeti a Csak show és más semmit a TV2-n

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
TV2 Csak show és más semmi Liptai Claudia Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt vezeti a Csak show és más semmi műsort Ördög Nóra és Liptai Claudia ősszel a TV2-n. Korábban, amikor Nóra a TV2-höz igazolt, arról szóltak a pletykák, hogy nem szívelik egymást, de ezt ők rendre cáfolták. 

"Már rég vezettem élő műort, így nagyon várom a Csak show és más semmit, hiszen ezek mindig ünnepi alkalmak számomra. Külön öröm, hogy Claudiával közösen állhatok majd a színpadon, hiszen mindenki láthatja, hogy bár talán sokan szeretnék hinni, hogy a háttérben rivalizálunk egymással, ezzel szemben az igazság az, hogy abszolút jóban vagyunk. Mindig örülök, amikor összefutunk, mivel rengeteg közös témánk van, és most végre nagyobb teret tudunk szentelni a beszélgetéseknek az adások szüneteiben" - nyilatkozta a Borsnak Nóri.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Szerintem egy médiatörténeti pillanat, hogy a Csak show és más semmiben Nórival műsorvezető-párosként láthat majd minket a közönség. A hazai televíziózás pályáján mindketten hosszú idő óta elpusztíthatatlanok vagyunk. Mi már sokszor latolgattuk a közös műsorvezetés lehetőségét, és most végre alkalmunk nyílik rá. Nórinak kivételes humora van, gyönyörű, és olyat tud ebben a szakmában, amit más nem. A műsorban hétről hétre izgalmas párosításokkal készülnek majd a szereplők, úgy gondolom, hogy mi pedig tökéletesen kiegészítjük majd egymást műsorvezetőként" - mondta el a lapnak Claudia.

A show-ban 12 híresség küzd meg egymással hétről hétre az év show-királya, vagy show-királynője címért. Harcba száll többek közt Köllő Babett, Horváth Éva, Vastag Csaba, Pápai Joci és Schobert Norbi is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.