Új csatornán tűnik fel Baukó Éva: műsort kapott az RTL II-n

Forrás: Instagram / Baukó Éva -
műsorvezető RTL II ValóVilág powered by Big Brother Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva újra az RTL II képernyőjén tűnik fel. A ValóVilág negyedik szériájának szereplője az új VV kilencedik évadában, az éjszakai BeleValó egyik műsorvezetője lesz.

Éva már vezette a BeleValót korábban is, de utána átigazolt a TV2-höz, ahol az Édes Életben szerepelt, majd a FEM3 csatora reggeli műsorában is kipróbálhatta magát. Itt azonban nem töltött el sok időt, három hónapig láthattuk reggelente a képernyőn: miután összeveszett Berki Krisztiánnal élő adásban, nem hosszabbították meg a szerződését.

Baukó Éva műsort kapott az RTL II-n Forrás: Instagram / Baukó Éva

"Amikor megkeresett a csatorna, majd' kiugrottam a bőrömből. Komoly esély ez számomra, már csak azért is, mert korábban már vezettem ezt a műsort, és úgy éreztem, borzalmas voltam. Most végre megmutathatom, mennyit fejlődtem! (...) Azt kérték, felejtsem el a műsorvezetői attitűdöt, a személyiség kell! A látszat ellenére komoly munka ez, egy 25 perces élő adásban, ahol egyedül van az ember, felkészültségre, logikai érzékre és humorérzékre van szükség. A második alkalommal már nem idegeskedtem, laza maradtam, szerintem ez döntött mellettem" - mondta a Blikknek Éva, akinek műsorvezetőtársa Gáspár Győző lesz.

Az esküvő óta elvesztette bizalmasait Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180913-az-eskuvo-ota-elvesztette-bizalmasait-meghan-markle.htmlMióta beköltözött a palotába, Meghan Markle gyakorlatilag elvesztette régi barátait. TV + Sztárok--Bíró Icának beszólt egykori párja: "Téged csak a bőrgatya tart össze"http://www.life.hu/sztarok/20180913-biro-icanak-beszolt-egykori-parja-teged-csak-a-borgatya-tart-ossze.htmlBíró Ica mindig odafigyel arra, hogy karban tartsa alakját, ám még vele is előfordult, hogy lehagyta magát. Párja nem is hagyta szó nélkül. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki 10 évvel ezelőtt bikiniben Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180913-igy-nezett-ki-10-evvel-ezelott-bikiniben-hodi-pamela.htmlHódi Pamela is szerepelt Majros Hajnalka, azaz Dundika 10 évvel ezelőtti klipjében. Ekkor még jőval kisebbek voltak a cicijei, és a haja sem volt kiszőkítve.TV + SztárokOrigoÚj csatornán tűnik fel Baukó Éva: műsort kapott az RTL II-nhttp://www.life.hu/sztarok/20180913-uj-csatornan-tunik-fel-bauko-eva-musort-kapott-az-rtl-klubon.htmlBaukó Éva újra az RTL II képernyőjén tűnik fel. A ValóVilág negyedik szériájának szereplője az új VV kilencedik évadában, az éjszakai BeleValó egyik műsorvezetője lesz.TV + Sztárok--Új sorozatban tér vissza a Szomszédok sztárja, Trokán Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180913-uj-sorozatban-ter-vissza-a-szomszedok-sztarja-trokan-peter.htmlHosszú kihagyás után újra családi sorozatban láthatjuk viszont a Szomszédok Szelényi Jánosát, azaz Trokán Pétert. TV + Sztárok--Solti Ádám évekig hazudott párjának, Kiss Bernadettnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-solti-adam-evekig-hazudott-parjanak-kiss-bernadettnek.htmlA Nyerő Páros című műsorban fény derült arra, hogy a párok mennyire őszinték egymáshoz. Kiderült, hogy Solti Ádám évekig hazudott párjának, Kiss Bernadettnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.