Tápai Szabina fürdőruhában mutatta meg babapocakját: fotó

terhesség Tápai Szabina pocak Kucsera Gábor fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina fürdőruhában is megmutatta szépen gömbölyödő babapocakját.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor második gyermeke várhatóan novemberben érkezik, de már most nagyon szépen kerekedik a kismama pocakja. A sztáranyuka most fürdőruhában is megmutatta magát, egyik friss fotóján egy stégen fekszik háton.

A kommentekből kiderült, a család a Körös partján, Békésszentandráson lazított egy kicsit.

Így él most az egykori olimpikon, Farkas Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180817-igy-el-most-az-egykori-olimpikon-farkas-peter.html50 éves lett az egykori olimpia bajnok birkózó, Farkas Péter. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoErdőhegyi Brigitta nem szeretne csak a társadalmi elvárások miatt házasodnihttp://www.life.hu/sztarok/20180817-erdohegyi-brigitta-nem-szeretne-csak-a-tarsadalmi-elvarasok-miatt-hazasodni.htmlA házasságról és a gyermekvállalásról is elmondta a véleményét Erdőhegyi Brigitta énekesnő. Azt is elárulta, hogy a gondolat szintjén már közel volt a házassághoz. TV + Sztárok--Shane Tusup nem fogja tudni eltávolíttatni testéről a tetoválásaithttp://www.life.hu/sztarok/20180817-shane-tusup-nem-fogja-tudni-eltavolittatni-testerol-a-tetovalasait-hosszu-katinka.htmlKiderült, nagyon nehéz lesz Shane Tusupnak eltüntetnie a testén lévő tetoválásokat, amelyek Hosszú Katinkára emlékeztetik. TV + Sztárok--Tóth Vera énekesnő gyászolja az elhunyt Aretha Franklinthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-toth-vera-enekesno-gyaszolja-az-elhunyt-aretha-franklint.htmlKözösségi oldalán osztotta meg rajongóival Tóth Vera, mennyire megrendítette Aretha Franklin halála. Az énekesnő miatta kezdett énekelni. TV + Sztárok--Friderikusz Sándor értékes festményeitől is megválthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-friderikusz-sandor-ertekes-festmenyeitol-is-megvalt-anyagi-gondok.htmlKiderült, anyagi problémákkal küzd Friderikusz Sándor. Egyik ingatlanját már két éve próbálja eladni sikertelenül. TV + Sztárok--Polgár Tünde szerint kell az önirónia: arany színű ásót hord a fülébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180817-polgar-tunde-szerint-kell-az-onironia-arany-szinu-asot-hord-a-fuleben.htmlSokszor vágták a Feleségek luxuskivitelben szereplőinek fejéhez, hogy aranyásók. A műsor egyik szereplője, Polgár Tünde most öniróniáról tett tanubizonyságot, van ugyanis egy fülbevalója, mely arany színű ásója. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.