Shane Tusup nem fogja tudni eltávolíttatni testéről a tetoválásait

Hosszú Katinka Shane Tusup tetoválóművész tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, nagyon nehéz lesz Shane Tusupnak eltüntetnie a testén lévő tetoválásokat, amelyek Hosszú Katinkára emlékeztetik.

Tegnap megírtuk, hogy a közeli ismeőrsök szerint Shane Tusup eldöntötte, megszabadul azoktól a tetoválásaitól, amelyek Hosszú Katinkára emlékeztetik. Ez azonban nem lesz könnyű: Pongor Sándor tetoválóművész a TV2 műsorában kifejtette, a teljes eltávolítás jelenleg nem lehetséges.

A jelenlegi eltávolítási technikák nincsenek azonos szinten a jelenlegi tetoválási technikákkal. Nemrég kezdték még ezt el fejlesztgetni, mondhatni úgy, hogy még gyerekcipőben jár ez a dolog. Én azt szoktam javasolni a hasonló cipőben járó embereknek, hogy először halványítsuk el lézeres kezeléssel és akkor tudunk belőle csinálni esetlegesen egy régit elfedő tetoválást. De ez igen fájdalmas lehet."

Így él most az egykori olimpikon, Farkas Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180817-igy-el-most-az-egykori-olimpikon-farkas-peter.html50 éves lett az egykori olimpia bajnok birkózó, Farkas Péter. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoErdőhegyi Brigitta nem szeretne csak a társadalmi elvárások miatt házasodnihttp://www.life.hu/sztarok/20180817-erdohegyi-brigitta-nem-szeretne-csak-a-tarsadalmi-elvarasok-miatt-hazasodni.htmlA házasságról és a gyermekvállalásról is elmondta a véleményét Erdőhegyi Brigitta énekesnő. Azt is elárulta, hogy a gondolat szintjén már közel volt a házassághoz. TV + Sztárok--Friderikusz Sándor értékes festményeitől is megválthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-friderikusz-sandor-ertekes-festmenyeitol-is-megvalt-anyagi-gondok.htmlKiderült, anyagi problémákkal küzd Friderikusz Sándor. Egyik ingatlanját már két éve próbálja eladni sikertelenül. TV + Sztárok--Barátok emlékeztek meg Cserháti Zsuzsáról, aki idén lenne 70 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20180817-baratok-emlekeztek-meg-cserhati-zsuzsarol-aki-iden-lenne-70-eves.htmlBarátai, ismerősei emlékeztek meg Cserháti Zsuzsáról, aki idén lenne 70 éves. TV + Sztárok--Újra szingli Árpa Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20180817-ujra-szingli-arpa-attila-szakitas.htmlA hírek szerint újra szingli Árpa Attila. A jóképű színész két év után szakított párjával. TV + Sztárok--Elkezdődött a ValóVilág9 castingjahttp://www.life.hu/sztarok/20180817-folyik-az-rtl-klub-valovilag9-castingja-vv-soma-es-vv-zsolti-is-ott-jartak.htmlHamarosan indul ugyanis a ValóVilág 9. évada, amelybe már válogatják a szereplőgárdát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.