Barátok emlékeztek meg Cserháti Zsuzsáról, aki idén lenne 70 éves

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
gyász Cserháti Zsuzsa Fehér Adrienn emlék énekesnő Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátai, ismerősei emlékeztek meg Cserháti Zsuzsáról, aki idén lenne 70 éves.

Idén lenne 70 esztendős Cserháti Zsuzsa, aki immár 15 éve, hogy nincs közöttünk. A BEST magazinban most régi zenésztársak, ismerősök és barátok emlékeztek meg az aranytorkú énekesnőről.

Czombra Imrével, az Egyesült Államokban élő zenész-zeneszerzővel többször is dolgoztak együtt.

Maradt Zsuzsa után egy félig felénekelt dal, ami az asztalfiókban várja, hogy nyilvánosságra kerüljön. A sors ajándéka, hogy különleges felvételeim maradtak utána."

Barátai emlékeztek meg Cserháti Zsuzsáról Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Szulák Andrea szoros barátságot ápolt Cserhátival.

Fontos és értékes pillanatai voltak ennek a kapcsolatnak. Amikor édesanyám meghalt, az elsők között hívott fel. Jó kedélyű, vidám, melegszívű ember volt, akivel mindenféléről lehetett beszélgetni" – nyilatkozta a lapnak.

Fehér Adriennt az énekesnő nem csak barátjának, de utódjának is tekintette.

Mindig az eszemben van. Nem csak azért, mert így, a születésnapja körül törvényszerű, hogy kicsit többeknek eszébe jut, mint egyébként. Kijárok a sírjához gyertyát gyújtani, és jó tudni, hogy mindig megy hozzá valaki, hogy nem csak a barátok, hanem a rajongók is visznek virágot neki."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.