Sarka Kata nem mindennapi dekoltázst villantott

alak Sarka Kata dekoltázs szépség kebel futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy Sarka Kata, a LifeTv Ez zsír! műsorának háziasszonya rengeteget tesz azért, hogy formában maradjon. Rendszeresen posztol sportolás közben, most azonban egy igencsak szexi képpel rukkolt elő, mélyen dekoltált felsőben pózolt. 

Elájultak a kommentelők Sarka Kata legújabb fotójától, melyen egy mélyen dekoltált felsőben mutatja meg kerekded kebleit. Akik követik a műsorvezető közösségi oldalait, láthatják, hogy rendszeresen sportol, sokat tesz azért, hogy formában maradjon. Legutóbb például a Margit-szigetről jelentkezett, a hashtagekből pedig az is kiderült, hogy 3-szor futotta körbe a szigetet.

Nemrégiben pedig mást is elárultak róla a fotóhoz írt hashtegek, hiszen nyaralása alatt a #withmylove (a szerelmemmel) is helyet kapott, így arra következtettek a rajongói, hogy esetleg már rátalált a szerelem. Mindenesetre mostani, dekoltázsát is jól láttató fotójával egészen biztosan örömet okozott követőinek.

#today #endoftheday #happyday

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.