Sztárok, akik szörnyű betegségekkel néztek szembe: Julia Robertstől Daniel Radcliffe-ig

betegség Julia Roberts Michael C. Hall Sharon Stone sztárok Daniel Radcliffe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan gondolják úgy, hogy a gazdag és híres emberek élete sokkal könnyebb, ami az anyagiakat tekintve lehet igaz, de az élet sok egyéb területen tartogat bukkanókat. Sajnos senki nem mentesül a problémák alól, különösen igaz ez az egészségre, ugyanis a betegségek nem a pénztárca alapján válogatnak. Több híresség nézett már szembe veszélyes betegségekkel: Sharon Stone az agyvérzéssel, míg más a rákkal küzdött meg.

Sharon Stone

Sharon Stone Forrás: Getty Images

A színésznő 43 éves volt, amikor csaknem az életét vesztette. 2001-ben kapott stroke-ot, és 9 napig tartó agyvérzése volt. Az orvosok nem sok esélyt adtak neki az életben maradásra, mindössze öt százalékot. Végül mégis túlélte, de az igazi küzdelem csak ezután következett. Újra kellett tanulnia beszélni és járni, nem látott az egyik szemére, és nem halott az egyik fülére. Évekig a nevét sem tudta leírni.

Julia Roberts

Julia Roberts Forrás: Jonathan Leibson / Getty Images North America / AFP

Habár Julia Roberts egy hihetetlenül ismert és népszerű színésznő, a magánéletét sosem teregette ki, pedig az élet számára is tartogatott nehézségeket. Az egyik ezek közül a Werlhof-kór nevű autoimmun betegsége, ami nem veszélytelen, ugyanis egy kis vágás a bőrén is vérzéssel járhat. A színésznő azonban nem panaszkodik, inkább azon van, hogy másokon segítsen.

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe a Jungle című filmben Forrás: Babber Films

A Harry Potter sztárja betegségének köszönheti, hogy a színészet felé vette az irányt, ugyanis az iskolában nem volt túl népszerű, ezért engedte az édesanyja meghallgatásokra. Daniel ugyanis diszpraxiával küzd, ami egy neurológiai rendellenesség és a koordinálatlansággal lehetne egy szóval leírni. Aki ezzel a betegséggel küzd, annak nehezére esik a lépcsőzés, a cipőfűző bekötése és egyéb apró dolgok megfogása. Gyakran eltévednek, beleütköznek dolgokba, ugyanakkor teljesen tudatában vannak annak, milyen szerencsétlenül is néznek ki.

Michael C. Hall

Michael C. Hall Forrás: AFP/2016 Getty Images/D Dipasupil

A Dexter sztárját Hodgkin-limfómával kezelték, amely a nyirokrendszer rosszindulatú daganatos burjánzását jelenti. A színész szerencsésnek mondható, ugyanis ez egy nagyon jó eséllyel gyógyítható daganatos megbetegedés. Miachael 2010-ben jelentette be, hogy ezzel a kórral küzd, de szerencsére nagyon jól reagált a kezelésekre.

Toni Braxton

Toni Braxton Forrás: AFP/2016 Getty Images/Bryan Steffy

A neves és többszörös Grammy-díjas énekesnő a szisztémás lupus erythematosus nevű autoimmun betegséggel küzd, ami nem gyógyítható. Ez a betegség a test több szervét is érinti, a tünetek pedig nagyon változatosak, de egy biztos: akit ezzel diagnosztizálnak, annak fel kell készülni az élethosszig tartó küzdelemre, és a rengeteg gyógyszerre. Toni is folyamatosan harcol, és emellett még próbál a sorstársain is segíteni.

Együtt szelfizett John Lennon és Paul McCartney fia: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-egyutt-szelfizett-john-lennon-es-paul-mccartney-fia.htmlKülönleges fotó készült: együtt szelfizett John Lennon és Paul McCartney fia. TV + Sztárok--Íme a jelenet, amit eddig senki nem szúrt ki Harry herceg és Meghan esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-ime-a-jelenet-amit-eddig-senki-nem-szurt-ki-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojen.htmlElőkerült egy felvétel Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről, amelyen egy olyan jelenet látható, amit eddig senki nem szúrt ki. TV + Sztárok--Palvin Barbi pasijával, Dylan Sprouse-zal bulizott a Sziget Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-palvin-barbi-pasijaval-dylan-sprousezal-bulizott-a-sziget-fesztivalon.htmlEgyre többször mutatkozik nyilvánosan Palvin Barbi pasijával, Dylan Sprouse-zal, még Magyarországra is elhozta: nagyot buliztak a Sziget Fesztiválon. TV + Sztárok--Sziget Fesztivál 2018: Exkluzív interjú Don Diablo DJ-velhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-sziget-fesztival-2018-exkluziv-interju-don-diablo-djvel.htmlA világ 11. legjobb DJ-je, Don Diablo ismét eljött Magyarországra, a Sziget Fesztiválra, ahol exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. Arról mesélt, miért volt tej függő, és mik azok az extrém dolgok, amiket a magasba szokott emelni, amikor fotózzák fellépése alatt, sőt az is kiderült, hogy egyáltalán miért csinálja ezt az őrültséget.TV + SztárokOrigoCicciolina több millió euró kártérítést követel az olasz államtól és bankjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-cicciolina-tobb-millio-euro-karteritest-kovetel-az-olasz-allamtol-es-bankjatol.htmlTöbb millió eurót követel az olasz hatóságoktól Cicciolina. Azt állítja, korábban jogtalanul zárolták a számláját, ezért kártérítést szeretne.TV + Sztárok--Rácsapta a telefont Harry hercegre Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180814-racsapta-a-telefont-harry-hercegre-thomas-markle-meghan.htmlIsmét interjút adott Thomas Markle, aki elárulta, nemrég olyannyira összeveszett a telefonban vejével, Harry herceggel, hogy rácsapta a telefont. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.