Íme a jelenet, amit eddig senki nem szúrt ki Harry herceg és Meghan esküvőjén

esküvő jelenet Meghan Markle videó Katalin hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült egy felvétel Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről, amelyen egy olyan jelenet látható, amit eddig senki nem szúrt ki.

Meghan Markle esküvője napján csokor nélkül lépett be a kápolnába, viszont az oltár előtt már virágok voltak a kezében. Vajon ki adhatta kezébe a csokrot? Szemfülesek az egyik videón kiszúrták, hogy egy fehér ruhába öltözött hölgy siet Meghan segítségére belépve a templomba.

Egyesek szerint ez maga Katalin hercegné, ez a kedves gesztus pedig arról árulkodhat, hogy ők ketten nagyon is összebarátkoztak ilyen rövid idő alatt.

Mások azonban úgy vélik, a csokrot Samantha Cohen, a királynő személyi asszisztense nyomta Meghan kezébe, ugyanis ő is hasonló ruhát viselt a nagy napon - írja a The Sun.

Palvin Barbi pasijával, Dylan Sprouse-zal bulizott a Sziget Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-palvin-barbi-pasijaval-dylan-sprousezal-bulizott-a-sziget-fesztivalon.htmlEgyre többször mutatkozik nyilvánosan Palvin Barbi pasijával, Dylan Sprouse-zal, még Magyarországra is elhozta: nagyot buliztak a Sziget Fesztiválon. TV + Sztárok--Sziget Fesztivál 2018: Exkluzív interjú Don Diablo DJ-velhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-sziget-fesztival-2018-exkluziv-interju-don-diablo-djvel.htmlA világ 11. legjobb DJ-je, Don Diablo ismét eljött Magyarországra, a Sziget Fesztiválra, ahol exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. Arról mesélt, miért volt tej függő, és mik azok az extrém dolgok, amiket a magasba szokott emelni, amikor fotózzák fellépése alatt, sőt az is kiderült, hogy egyáltalán miért csinálja ezt az őrültséget.TV + SztárokOrigoCicciolina több millió euró kártérítést követel az olasz államtól és bankjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-cicciolina-tobb-millio-euro-karteritest-kovetel-az-olasz-allamtol-es-bankjatol.htmlTöbb millió eurót követel az olasz hatóságoktól Cicciolina. Azt állítja, korábban jogtalanul zárolták a számláját, ezért kártérítést szeretne.TV + Sztárok--Anyagi gondokkal küzd Pártos Csilla, Pécsi Ildikó volt menye: nem tudja taníttatni fiáthttp://www.life.hu/sztarok/20180815-anyagi-gondokkal-kuzd-partos-csilla-pecsi-ildiko-volt-menye-nem-tudja-tanittatni-fiat.htmlPártos Csilla egyelőre nem látja, miből fogja kifizetni fia egyetemi tandíját. Rosszul áll anyagliag, a pereskedés kezdete óta ugyanis nem dolgozott.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huRácsapta a telefont Harry hercegre Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180814-racsapta-a-telefont-harry-hercegre-thomas-markle-meghan.htmlIsmét interjút adott Thomas Markle, aki elárulta, nemrég olyannyira összeveszett a telefonban vejével, Harry herceggel, hogy rácsapta a telefont. TV + Sztárok--A Retro Rádióban indul újra a Poptarisznya B. Tóth Lászlóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20180814-a-retro-radioban-indul-ujra-a-poptarisznya-b-toth-laszloval.htmlTöbb mint két évtizeden keresztül szólt a rádióban B. Tóth László Poptarisznya című műsora, ami most visszatér a Reto Rádión. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.