Együtt szelfizett John Lennon és Paul McCartney fia: fotó

fotó John Lennon Paul McCartney szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotó készült: együtt szelfizett John Lennon és Paul McCartney fia.

Együtt szelfizett Sean Ono Lennon és James McCartney, a közös fotót pedig fel is töltötték a közösségi oldalra. A rajongók igencsak meglepődtek, egyrészt azért, mert ebből arra lehet következtetni, hogy a két zenész épp egy közös dalon dolgozik, másrészt pedig azért, mert mindketten megszólalásig hasonlítanak édesapjukra.

Paul és Linda McCartney fia 40 éves, míg John és Yoko Ono fia pedig 42.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Peekaboo...

Sean Ono Lennon (@sean_ono_lennon) által megosztott bejegyzés,

Íme a jelenet, amit eddig senki nem szúrt ki Harry herceg és Meghan esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-ime-a-jelenet-amit-eddig-senki-nem-szurt-ki-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojen.htmlElőkerült egy felvétel Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről, amelyen egy olyan jelenet látható, amit eddig senki nem szúrt ki. TV + Sztárok--Palvin Barbi pasijával, Dylan Sprouse-zal bulizott a Sziget Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-palvin-barbi-pasijaval-dylan-sprousezal-bulizott-a-sziget-fesztivalon.htmlEgyre többször mutatkozik nyilvánosan Palvin Barbi pasijával, Dylan Sprouse-zal, még Magyarországra is elhozta: nagyot buliztak a Sziget Fesztiválon. TV + Sztárok--Sziget Fesztivál 2018: Exkluzív interjú Don Diablo DJ-velhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-sziget-fesztival-2018-exkluziv-interju-don-diablo-djvel.htmlA világ 11. legjobb DJ-je, Don Diablo ismét eljött Magyarországra, a Sziget Fesztiválra, ahol exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. Arról mesélt, miért volt tej függő, és mik azok az extrém dolgok, amiket a magasba szokott emelni, amikor fotózzák fellépése alatt, sőt az is kiderült, hogy egyáltalán miért csinálja ezt az őrültséget.TV + SztárokOrigoCicciolina több millió euró kártérítést követel az olasz államtól és bankjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-cicciolina-tobb-millio-euro-karteritest-kovetel-az-olasz-allamtol-es-bankjatol.htmlTöbb millió eurót követel az olasz hatóságoktól Cicciolina. Azt állítja, korábban jogtalanul zárolták a számláját, ezért kártérítést szeretne.TV + Sztárok--Rácsapta a telefont Harry hercegre Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180814-racsapta-a-telefont-harry-hercegre-thomas-markle-meghan.htmlIsmét interjút adott Thomas Markle, aki elárulta, nemrég olyannyira összeveszett a telefonban vejével, Harry herceggel, hogy rácsapta a telefont. TV + Sztárok--Nádai Anikó és Puskás Peti lesznek a ValóVilág 9 műsorvezetőihttp://www.life.hu/sztarok/20180814-nadai-aniko-es-puskas-peti-lesznek-a-valovilag-9-musorvezetoi-rtl-klub.htmlNádai Anikó és Puskás Peti lesznek a ValóVilág új szériájának műsorvezetői. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.