Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy esküvőn vett részt új kedvesével Aurelio, onnan posztolt. 

Követői nem győzték dicsérni új, kedves arcú, mosolygós választottját, persze - ahogyan ez lenni szokott - most is megjelentek a fanyalgók.

"Neharagudj de az Anikó sokkal szebb és jobban össze ilettél vele" - írta pélsául az egyikük (a hozzászólást az eredeti formájában közöljük.

Baby❤️ Lakodalom van a mi utcánkban❤️ #hochzeit #familie

Aurelio Onorato Caversaccio (@aurelio_caversaccio) által megosztott bejegyzés,

Mixernek állt a Szigeten Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180812-mixernek-allt-a-szigeten-debreczeni-zita-modell-fotos.htmlA Sziget Fesztivál egykori szépségkirálynője, Debreczeni Zita mixerkedésre cserélte a fényképezőgépét. A Life.hu-nak elmesélte, hogyan bulizik a fesztiválokon, és milyen a viszonya a rajongóival. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20180812-ferjhez-ment-weisz-fanni-siket-szepsegkiralyno.htmlKimondta a boldogító igent párjának, Péternek Weisz FanniTV + SztárokOrigoFélmeztelen képen Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-felmeztelen-kepen-madai-vivien-musorvezeto.htmlMádai Vivien dögös képet osztott meg követőivel az Instagramon. A műsorvezetőnő éppen a Balatonon nyaral, ott fotózták le. TV + Sztárok--Nem lehetett gyereke Patrick Swayze-nek: ezért kezdett innihttp://www.life.hu/sztarok/20180805-nem-lehetett-gyereke-patrick-swayzenek-ezert-kezdett-inni.htmlBár nagyon szeretett volna, soha nem lehetett Patrick Swayze-nek. A Dirty Dancing sztárja állítólag ezért kezdett el inni, ami tönkretette a hasnyálmirigyét, és 2009-ben hasnyálmirigyrákban elhunyt.TV + Sztárok--Nincs jól Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-nincs-jol-cinthya-dictator-depresszio.htmlNincs a legjobb passzban a fotós lány, Cinthya Dictator. Az Instagramjára feltöltött videóban legalábbis nem csattan ki a boldogságtól. TV + SztárokOrigoKiadná egyik szobáját Alekosz: pénz helyett szexet kérne értehttp://www.life.hu/sztarok/20180804-kiadna-egyik-szobajat-alekosz-penz-helyett-szexet-kerne-erte.htmlAlekosz lakásának egy szobáját kínálja olyan lánynak, aki szexszel fizetne a lakhatásért. A posztot a Facebook eltávolította. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.