3 év után szakított párjával az RTL Klub műsorvezetője, Gál Petra

Gál Petra műsorvezető szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég szakított párjával az RTL Klub műsorvezetője, Gál Petra.

A Story Extra csinos műsorvezetője, Gál Petra ezúttal az RTL Klub reggeli műsorának vendége volt, ahol elárulta, nemrég véget ért párkapcsolata.

Teljesen jól váltunk el, tök jóban vagyunk. Nem is gondoltam, hogy ez lehetséges, mert nekem régen mindig drámázás volt. És most semmi. 3 év után úgy döntöttünk, hogy ez nem az, aminek indult, és igazából mindenkinek jobb, ha külön lesz boldog. Nagyon sokat dolgozom mostanában, ami kicsit kényszercselekvés, de nem gond, imádom a munkámat" – nyilatkozta.

Mixernek állt a Szigeten Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180812-mixernek-allt-a-szigeten-debreczeni-zita-modell-fotos.htmlA Sziget Fesztivál egykori szépségkirálynője, Debreczeni Zita mixerkedésre cserélte a fényképezőgépét. A Life.hu-nak elmesélte, hogyan bulizik a fesztiválokon, és milyen a viszonya a rajongóival. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20180812-ferjhez-ment-weisz-fanni-siket-szepsegkiralyno.htmlKimondta a boldogító igent párjának, Péternek Weisz FanniTV + SztárokOrigoÁtlátszó felsőben hajókázott Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20180811-atlatszo-felsoben-hajokazott-tucsi-a-szigetre.htmlNem mindenkinek jön be az áttetsző mellbimbó. Tücsit különösebben nem zavarja, de van követője, aki tapaszt ajánlgatott neki. Hogy miért? Mutatjuk: TV + SztárokOrigoSarka Kata új frizurája nagyon bejön a férfi rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180811-sarka-kata-uj-frizuraja-nagyon-bejon-a-ferfi-rajongoinak.htmlSarka Kata csinos alakja és szépsége eddig is sok férfi vonzott, de új külseje még több elismerésben részesíti őt. A rajongók nem tudnak betelni vele. TV + SztárokOrigoPápai Jocit felizgatja, ha megbámulják a feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20180811-papai-jocit-felizgatja-ha-megbamuljak-a-feleseget.htmlPápai Jocival beszélgetett Lilu a legújabb videójában. A zenész arról is beszélt, mi az, ami hatalmas hatással van rá...TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoAttól félnek, hogy Meghan Markle Diana sorsára juthttp://www.life.hu/sztarok/20180811-attol-felnek-hogy-meghan-markle-diana-hercegno-sorsara-jut.htmlAlig három hónapja került be a brit királyi családba Meghan Markle, máris a legkisebb hiba esetén a sajtó kereszttüzébe kerül. Attól féltik, őszinte természete, szabadelvűsége miatt Diana sorsára jut majd. de ő egyelőre állja a sarat, és mindent megtesz, hogy tökéletesen megfeleljen II. Erzsébet elvárásainak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.