Attól félnek, hogy Meghan Markle Diana sorsára jut

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
Meghan Markle Diana hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig három hónapja került be a brit királyi családba Meghan Markle, máris a legkisebb hiba esetén a sajtó kereszttüzébe kerül. Attól féltik, őszinte természete, szabadelvűsége miatt Diana sorsára jut majd. de ő egyelőre állja a sarat, és mindent megtesz, hogy tökéletesen megfeleljen II. Erzsébet elvárásainak. 

"Diana börtönben érezte magát a királyi családban. Nehezen egyezett bele, hogy megjelenjen a leleplező könyv, de végül úgy érezte, ennek hála egy kicsit megszabadul a terhektől. Mindenki tudomást szerez majd a szenvedéséről, a bulimiájáról és Károly hűtlenségéről" - nyilatkozta a People-nek Edward Morton.

"Éppen ezek tették emberivé őt, általa megközelíthetőbbnek tűnt az uralkodói család. Az emberek belátták, hogy neki is vannak problémái, csak úgy, mint nekik. A könyv kapukat nyitott meg, rengeteg levél érkezett utána, étkezési zavarral küzdő vagy férfiak általi elnyomást szenvedő nők írtak köszönetet" - idézi a szerzőt a Bors.

Morton egyébként nemrég Meghanről is írt egy könyvet Hollywoodi hercegné címmel.Reméli, Meghan beteljesíti, amit Diana elkezdett, és modernizálja az uralkodóház szigorú szabályrendszerét. Megemlíti. nem biztos a happy end, ugyanis Meghan barátai már pedzegették, hogy féltik a színésznőt, akinél bármikor elpattanhat a húr.

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Így nézett ki Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas, amikor egymásba szerettekhttp://www.life.hu/sztarok/20180811-igy-nezett-ki-catherine-zetajones-es-michael-douglas-amikor-egymasba-szerettek.htmlCatherine Zeta-Jones az Instagramon mutatta meg, miként festettek férjével, Michael Douglasszel, amikor 18 éve összejöttek. TV + Sztárok--Közös retro fotón Liptai Claudia, Ábel Anita és Csonka Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20180811-kozos-retro-foton-liptai-claudia-abel-anita-es-csonka-andras-szomszedok-edeskettes.htmlÁbel Anita és Liptai Claudia több mint 20 éve a Szomszédok forgatásán barátkoztak össze, és azóta is nagyon jóban vagytak. Clau most megmutatta, miként néztek ki akkoriban. TV + SztárokOrigoNincs jól Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-nincs-jol-cinthya-dictator-depresszio.htmlNincs a legjobb passzban a fotós lány, Cinthya Dictator. Az Instagramjára feltöltött videóban legalábbis nem csattan ki a boldogságtól. TV + SztárokOrigoSzexi fotóval harangozta be koncertjét Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20180805-szexi-fotoval-harangozta-be-koncertjet-der-heni-enekesno.htmlDér Heni az iskolapéldája annak, hogy mi mindent el lehet érni a rendszeres testmozgással. Az énekesnő mindent meg is tesz annak érdekében, hogy bomba alakja legyen... TV + Sztárok--Tóth Lilla Hanna nyerte a Miss Balaton szépségversenythttp://www.life.hu/sztarok/20180805-toth-lilla-hanna-nyerte-a-miss-balaton-szepsegversenyt-balatonfureden.html2018-ban is megtartották Balatonfüreden a Miss Balaton szépségversenyt, amit a 22 éves miskolci lány, Tóth Lilla Hanna nyert. Spirituálisnak tartja magát, így adott volt a kérdés, fejben mennyire vonzotta be a koronát, de azt is elárulta a Life.hu-nak, miért szeretne Palvin Barbival szelfizni, valamint, hogy miskolciként milyen kötődése van a Balatonhoz. TV + SztárokOrigoUbrankovics Júlia szerint Nagy Ervin nem mond igazat a kirúgásával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-ubrankovics-julia-szerint-nagy-ervin-nem-mond-igazat-a-kirugasaval-kapcsolatban-a-tanar-rtl-klub.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbította meg a szerződést az RTL Klub A tanár egyik főszereplőjével, Ubrankovics Júliával. A színésznővel a csatorna nem volt megelégedve, és korábban Nagy Ervin, a partnere is beszélt arról, hogy nem tudnak jól együtt dolgozni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.