Ubrankovics Júlia szerint Nagy Ervin nem mond igazat a kirúgásával kapcsolatban

Fotó: Deborah Anderson / deborahanderson.com -
Nagy Ervin A Tanár (sorozat) Ubrankovics Júlia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, nem hosszabbította meg a szerződést az RTL Klub A tanár egyik főszereplőjével, Ubrankovics Júliával. A színésznővel a csatorna nem volt megelégedve, és korábban Nagy Ervin, a partnere is beszélt arról, hogy nem tudnak jól együtt dolgozni. 

„Az első héttől kezdve problémák voltak, hol a hangsúlyozással, hol azzal, hogy Juli mindig a kezében tartott valamit, ha kellett, ha nem, mint az amerikai sorozatokban, mert az hú, de természetes. És ha ezekről a problémákról szóltunk neki, ha megpróbáltunk segíteni, felhívni a figyelmét, hogy a karakter az nem egészen ilyen, annak általában sértődés vagy hárítás lett a vége. Úgy éreztem, Amerikából több önérzetet hozott haza, mint szakmai tudást" - nyilatkozta az Indexnek többek kötött Nagy Ervin.

Forrás: AFP

Ubrankovics Júlia szerint Nagy Ervin szavai egész egyszerűen nem igazak:

"Nem tudok mást mondani: először azt mondták, hogy azért küldenek el, mert nem volt meg a kémia Ervin és köztem, aztán - miután több portálnak is nyilatkoztam az ügyben, ahelyett, hogy csendben maradtam volna - már azt mondták, rossz színésznő vagyok. Ha menet közben szólnak, hogy nem tetszik a játékom, vajon meglepődöm a kirúgásomon? Nem szóltak a forgatások alatt, hogy nem tetszik, amit csinálok, pedig a mi szakmánkban természetes, hogy a munkafolyamat közben változtatunk, ha mondjuk a rendező kér valamit. Tartom magam ahhoz, hogy semmilyen szakmai indoka nem volt a kirúgásomnak. Ervin nem mondott igazat" - mondta el a Borsnak a színésznő.

"Nem vagyok összetörve, ha Bacsó Péter tudott rendezni, ha Stohl András, Bodó Viktor vagy Cserhalmi György tudott velem játszani, nem gondolom, hogy szakmailag el kellene bizonytalanodnom. Nem is teszem, ősszel utazom vissza Amerikába, jövő tavasszal lesz egy színházi bemutatónk, és nem sikerült elvenni a kedvem a magyarországi munkáktól sem, december körül itthon is elindítok egy projektet. Az igazamért kiállok, hiába vagyok 'csak egy lány' a nagy kereskedelmi csatorna ellen" - tette hozzá.

Fotó: Deborah Anderson / deborahanderson.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.