Ullmann Mónika szinte semmit nem változott az elmúlt években

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
színésznő színész szépség Ullmann Mónika változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalanszor láthattuk már Ullmann Mónika színésznőt színházi szerepekben vagy épp a filmvásznon. Ha mostanában nem láttad, akkor meg fogsz lepődni: még mindig gyönyörű. 

Csinos, szexi és szép: ezt mind elmondhatjuk a karakteres arcú Ullmann Mónikáról, akit rengeteg színházi szerepben láthatott a magyar közönség.

Ám ha utoljára az S.O.S. Szerelem című filmben vagy még régebben, a Szomszédokban láttad, és kíváncsi vagy, hogy fest most a színésznő, ne számíts nagy változásra. Ullmann Mónika ugyanis szinte semmit sem változott, most is gyönyörű.

A színésznő képeit itt nézheted meg.

Ullmann Mónika az Égig érő fűben 1979-ben Forrás: Mokép

Ullmann Mónika 2013-ban Forrás: MTI/Zih Zsolt

Polgár Kriszta falatnyi vizes ruhadarabokban pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20180720-polgar-kriszta-falatnyi-vizes-ruhadarabokban-pozolt.htmlA Miss Earth Hungary 2008. cím birtokosa, Polgár Kriszta már 2 gyermek büszke édesanyja, ám alakjára még mindig nem lehet panasz. Most olyan fotót mutatott magáról, melyen mindössze néhány vizes ruhadarab fedi idomait. TV + Sztárok--Cuki fotót osztott meg kisfiával, Nátánnal Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20180720-cuki-fotot-osztott-meg-kisfiaval-natannal-csobot-adel.htmlCsobot Adél tópartról osztott meg egy tündéri fotót, amelyen kisfiával, Nátánnal látható. TV + SztárokOrigoÉlő adásban alakult ki parázs vita Berki Krisztián és Nárayt Erika közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180720-elo-adasban-alakult-ki-parazs-vita-berki-krisztian-es-narayt-erika-kozott-fem3.htmlParázsvita alakult ki a FEM3 műsorában Náray Erika és Berki Krisztián között. TV + SztárokOrigoNaponta kommunikál elhunyt férjével Csongrádi Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180720-naponta-kommunikal-elhunyt-ferjevel-csongradi-kata-nap-tudas.htmlCsongrádi Kata elárulta, egy spirituális képesség segítségével naponta kommunikál elhunyt férjével. TV + SztárokOrigoGyörgy herceg ötödik születésnapjára egy emlékérmet adnak kihttp://www.life.hu/sztarok/20180720-gyorgy-herceg-otodik-szuletesnapjara-egy-emlekermet-adnak-ki.htmlVilmos herceg és Katalin hercegné eslőszülött gyermeke, György herceg vasárnap ünnepli ötödik születésnapját. Erre a jeles alkalomra pedig különleges ajándékkal készül a királyi család. TV + Sztárok--Berki Krisztián és Katona Renáta az eljegyzésről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180720-berki-krisztian-es-katona-renata-az-eljegyzesrol-beszelt.htmlEgy közösségi oldalra feltöltött fotó alapján már azt rebesgetik, hogy eljegyezte egymást Berki Krisztián és Katona Renáta. Most elmondták, mi a helyzet valójában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.