Egyedül utazik az Amerikai Egyesült Államokba Meghan Markle

Forrás: Getty Images -
Meghan Markle USA család utazás Rokonok Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint hamarosan az Amerikai Egyesült Államokba látogat Meghan Markle, hogy meglátogassa ott élő barátait, rokonait.

2019-ben hivatalos látogatásra az Amerikai Egyesült Államokba utazik Meghan Markle és férje, de az ifjú hercegné a hírek szerint egy másik utazást is tervez – méghozzá egyedül. A DailyMail azt írja, mielőtt Harry herceggel belevágnának a családalapításba, mindenképp szeretné meglátogatni a tengerentúlon élő barátait, rokonait.

Ha ez valóban így történik, akkor Meghan valószínűleg találkozik majd az édesapjával, Thomasszal is, akivel állítólag a férfi botrányos viselkedése miatt jó ideje nem is beszélt.

Meghan Markle a tervek szerint egyedül utazik az Egyesült Államokba Forrás: Getty Images
Premier plánban fotózták Tolvai Reni fenekéthttp://www.life.hu/sztarok/20180720-premier-planban-fotoztak-tolvai-reni-feneket-marbella.htmlTolvai Reni újra megvillantotta formás fenekét: az énekesnőt a strandon, aprócska fürdőruhában fotózták. TV + SztárokOrigoA Life.hu olvasói megválasztották, hogy ki a legszebb Magyarország Szépehttp://www.life.hu/sztarok/20180720-a-lifehu-olvasoi-megvalasztottak-hogy-ki-a-legszebb-magyarorszag-szepe.htmlSok hölgy fejére került már a korona a Magyarország Szépe versenyei során, a Life.hu olvasói most megválasztották, hogy szerintük az elmúlt öt év nyertesei közül ki a legszebb. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián és Katona Renáta az eljegyzésről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180720-berki-krisztian-es-katona-renata-az-eljegyzesrol-beszelt.htmlEgy közösségi oldalra feltöltött fotó alapján már azt rebesgetik, hogy eljegyezte egymást Berki Krisztián és Katona Renáta. Most elmondták, mi a helyzet valójában. TV + Sztárok--Lopáson kapták Cseke Katinkát egy reklámfilmbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180720-lopason-kaptak-cseke-katinkat-singh-viki.htmlLopáson kapták Cseke Katinkát: de természetesen csak egy reklámfilmben, amelyben Singh Vikivel látható. TV + SztárokOrigoHatalmas fenekét tolta a kamerába Kim Kardashian: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180720-hatalmas-feneket-tolta-a-kameraba-kim-kardashian.htmlKim Kardashian ismét megmutatta méretes fenekét: ezúttal még közelebbről. TV + Sztárok--Szalai Ádám egy gyönyörű német modellel jár: Angelina Heger a választottjahttp://www.life.hu/sztarok/20180720-szalai-adam-egy-gyonyoru-nemet-modellel-jar-angelina-heger-a-valasztottja.htmlSzalai Ádám focistáról lehetett tudni, hogy nem egyedülálló, de eddig nem vállalta fel kapcsolatát Angelina Heger modellel. Most azonban egy közös kép mindent elárult. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.