Botrányba fulladt Pajor Tamás összes koncertje a drog miatt

Neurotic drog Pajor Tamás Amen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Neurotic zenekar egykor drogfüggő frontembere Pajor Tamás ma már a Hit Gyülekezete tagja. Új zenekart alapított Amen néven, és ma már nem él szerekkel. A zenész a Potyautas legutóbbi részében őszintén vallott múltjáról. Elmondta, hogy minden fellépésük botrányosra sikerült, annyira be voltak rúgva és drogozva a 80-as években, valamint vallott arról, hogyan tért meg. 
Az Attraction Látványszínház produkciója lett a a Britain's Got Talent legjobbjahttp://www.life.hu/sztarok/20180718-az-attraction-latvanyszinhaz-produkcioja-lett-a-a-britain-s-got-talent-legjobbja.htmlHatalmas sikert ért el az Attraction Látványszínház: az ő produkciójukat választották minden idők legjobbjának a Britain's Got Talent műsorában. TV + SztárokOrigoKlipet készített Éden Snjezi: Féltékenység betegséghttp://www.life.hu/sztarok/20180711-klipet-keszitett-eden-snjezi-feltekenyseg-betegseg.htmlKlipet forgatott az Éden hotelből megismert Snjezi. A felvételnet egészen biztosan akad nézője, de azt nem állíthatjuk, hogy ez a lány hangi adottságainak köszönhető. TV + SztárokOrigoZsédával beszélgetett Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-zseda-enekesnovel-beszelgetett-abel-anita.htmlAz Anita Storyjában Ábel Anita ezúttal Zsédát faggatta. Sok egyéb mellett kiderül, mennyire fontos volt Zsédának, hogy énekesnő legyen, mi mindent megtett azért, hogy feljusson minden héten Budapestre a tanárnőjéhez, valamint egy keveset magánéletéről is beszélt. TV + SztárokOrigo Tóth Vera gratulált barátjának, Mujahid Zolinak, aki diplomás jazzénekes letthttp://www.life.hu/sztarok/20180703--toth-vera-gratulalt-baratjanak-mujahid-zoltannak-aki-diplomas-jazzenekes-lett.htmlTóth Vera egyik legjobb barátja, Mujahid Zoltán lediplomázott. Az énekesnő az Instagramján is megosztotta örömét a világgal. TV + SztárokOrigoPintér Mariann új frizurájáról posztolt, de a melleit is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20180701-pinter-eden-hotel-mariann-uj-frizurajarol-posztolt.htmlAz Éden Hotel lányai már csak ilyenek. Úgy tűnik, ma nem csak Snjezi, de Pintér Mariann is közszemlére tette kebleit. TV + SztárokOrigoMegvan a dunai bomba, ekkor emelik ki: nagy lezárások várhatóhttp://www.life.hu/sztarok/20180703-megvan-a-dunai-bomba-erzsebet-hidnal-ekkor-emelik-ki-nagy-lezarasok-varhato.htmlMégsem szerdán, hanem csütörtök reggel kezdik meg a Dunában, az Erzsébet-hídnál talált világháborús robbanótest azonosítását és kiemelését a tűzszerészek - tájékoztatta a honvédség tűzszerész alakulatának kommunikációs tisztje az MTI-t. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.