Ismeretlen férfival kapták lencsevégre Nádai Anikót: nem tagadta, hogy újra szerelmes

Forrás: Rtl Sajtóklub -
fotó férfi szerelem Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikónak az elmúlt években nem volt szerencséje a szerelemmel, de úgy tűnik, újra megtalálta a boldogságot: lebukott egy ismeretlen férfival.

Nádai Anikónak nem volt teljesen kiegyensúlyozott a szerelmi élete az elmúlt években. A legmegdöbbentőbb VV Aurélióval folytatott viszonya volt, de ez nem tartott sokáig. Szakításuk óta nem lehetett sokat hallani a műsorvezető magánéletéről, de attól, hogy nem beszél róla, még úgy tűnik, zajlanak az események.

Nádai Anikónak új kapcsolata van Forrás: Rtl Sajtóklub

Egy érdi kávézóban ugyanis lefotózták egy ismeretlen férfi társaságában a műsorvezető. Egymást ölelve fogyasztották el reggeli kávéjukat, egyértelmű volt, hogy szerelmesek. A Ripostnak még képeket is küldött a turbékoló párról egy olvasójuk, a lap ezután felkereste a műsorvezetőt is. "

Most mondhatnám, hogy az unokatestvéremmel kávéztam, de ha a „kedves" olvasó látott minket, akkor ezt a válaszlehetőséget nyilván kilőttük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.