Elmondta a véleményét Will Smith a Lánchídon készült videóról

vélemény videó foci-vb Budapest Will Smith tánc Lánchíd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több hetet töltött Budapesten Will Smith, búcsúzásképp pedig egy videót forgatott a Lánchíd tetején, amihez nem kért engedélyt. Most megszólalt ezzel kapcsolatban. 

Will Smith a Lánchíd tetején táncolt, ezzel a videóval búcsúzott Budapesttől, hiszen több hétig forgatott a magyar fővárosban. Ahogyan mi is megírtuk: kiderült, nem kért engedélyt a forgatáshoz, így pedig meglehetősen veszélyes volt a mutatvány.

Most sajtótájékoztatót tartottak a foci-vb hivatalos videóklipjének szereplői, akik között a színész is ott volt. A klipet szintén Budapesten forgatták. A sajtótájékoztatón az ATV is ott volt. Megírták, hogy a kérdésekre válaszolta Will Smith elmondta: minden pillanatát élvezte annak a 6 hétnek, amit a magyar fővárosban töltött.

"Életem összefoglalójában biztosan benne lenne, amikor a Lánchídon táncoltam hajnalban" - mondta a világsztár a videóról.

Ha még nem láttad a videót, íme:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.