Szabó Zsófi mostantól havonta csak egyszer mutatja meg kisfiát, Mendelt

elhatározás Szabó Zsófi Mendel gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi úgy határozott, hogy kevesebb képet oszt meg hét hónapos kisfiáról, Mendelről. Közösségi oldalán írta le, hogy miért döntött így.

Nem láthatjuk már olyan gyakran Szabó Zsófi kisfiát, Mendelt, mint eddig. A műsorvezető úgy határozott, hogy havonta egy, maximum két fotót mutata csak a csöppségről.

"Igyekszem nem olyan sokat posztolni Mendelről, ezért is ha megfigyeltétek leginkább insta storyban vagyok aktív. Nehéz megítélni egy gyermek "mutogatásánál" hol a határ, inkább azt mondanám KINEK HOL. Szóval havi egy (két) posztnál egyeztem meg magammal. Remélem amikor Mendel idősebb lesz nem haragszik meg érte... De mit tegyen egy szülő, aki életében semmire nem volt még ennyire büszke? Ha egyszerűen ég a vágytól, hogy az egész világ lássa milyen tökéletes gyermeke van? Ismerős? Szerintem ezzel mindenki így van! Azt pedig, hogy mennyi betekintést engedünk az életünkbe, mindenki maga dönti el... Egy biztos: sosem voltam még ilyen boldog, ilyen büszke, ilyen szeretettel teli és sosem tudok elég hálás lenni a jóistennek, hogy ilyen életet adott" - írta Zsófi az Intagramon.



Marian Cozma családja nem tudja feldolgozni fiuk elvesztéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180713-marian-cozma-csaladja-nem-tudja-feldolgozni-fiuk-elveszteset.htmlKilenc évvel ezelőtt szúrták le egy szórakozóhelyen a Veszprém tehetséges kézilabdázóját, Marian Cozmát. Az eltelt idő azonban nem enyhítette a család fájdalmát, mindannyian belerokkantak a veszteségbe.TV + Sztárok--Tűzoltók lopták el a szülők telefonjait a strandon, figyelmeztetni akartakhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-tuzoltok-loptak-el-a-szulok-telefonjait-a-strandon-figyelmeztetni-akartak.htmlSvéd tűzoltók készítették azt a videót, melyben a strandon ücsörgő szülők telefonjait lopták el azért, hogy észrevegyék, gyermekük a vízben játszik. A felvétel balesetmegelőzés céljából készült, már több ezren látták. TV + SztárokOrigoVV Kinga várandós: bármikor megszülethet http://www.life.hu/sztarok/20180713-vv-kinga-varandos-barmikor-megszulethet.htmlA ValóVilág ötödik szériájának játékosa, VV Kinga bármikor megszülhet: mindenórás terhes. TV + SztárokOrigoÍgy búcsúzott Budapesttől Will Smith: döbbbenetes felvételhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-igy-bucsuzott-budapesttol-will-smith-dobbbenetes-felvetel.htmlKözösségi oldalán osztotta meg Will Smith azt a videót, amiben a Lánchíd tetjére mászik fel. Az biztos, hogy a búcsú különleges módját választotta a hollywoodi színész.TV + Sztárok--Megszólalt szakítás után Orosz Barbara műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-megszolalt-szakitas-utan-orosz-barbara-musorvezeto.html"Ez volt az első nehéz szakításom, mert most egy igazán jó embernek kellett a szemébe mondanom, hogy a jövőmet nem vele képzelem el. Szépen váltunk el, amire korábban nem mindig volt példa" - nyilatkozta Orosz Barbara a Blikknek. TV + SztárokTolvai Reni bikiniben terpesztetthttp://www.life.hu/sztarok/20180712-tolvai-reni-furdoruhaban-terpesztett.htmlMegszokhattuk, hogy Tolvai Reni nemcsak fellépéseiről készült fotókkal és videókkal lepi meg rajongóit, hanem gyakran oszt meg magáról szexi képeket is. Így történt ez most is. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.