plasztikai beavatkozás plasztika Kelemen Anna plasztikai sebész fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igencsak megváltozott az utóbbi időben Kelemen Anna külseje, most pedig azt is elárulta, mennyi plasztikai beavatkozást tervez még testén. Sőt, arról is beszélt, vajon volt-e fenékpalsztikája. 

A Bors megkereste Kelemen Annát, akinek külseje mostanában egyre távolabb kerül régi önmagától. Nem titkolja, hogy járt már plasztikai sebésznél, úgy érzi, most sokkal jobban néz ki, mint néhány évvel ezelőtt.

A minap például egy olyan fotót rakott ki a szőke díva, melyen hátulról látható: felmerült, hogy már fenekét is megcsináltatta, a lap erre is rákérdezett.

"Azt, hogy megcsináltattam-e a fenekemet, nem mondom meg. Sokan találgatják, hogy van-e szilikon benne, de ezt mindenkinek a fantáziájára bízom. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, az én titkom" - mondta Kelemen Anna. Hozzátette: sok változás van most az életében, a régi képeit pedig igyekszik eltüntetni.

"Jobban tetszem magamnak, az arcom és a testem is, igyekszem, hogy ezt az emberek is észrevegyék. Nyilvánvalóan nem vagyok természetes szépség, de nincs ezzel semmi gond. Ráálltam egy vonalra: vékony test, és csak a cici és a popsi hangsúlyos" - mesélte a volt nyuszilány.

Azt is elmondta, hogy soha nem fog leállni a palsztikai beavatkozásokkal, ennek ellenére nem érzi úgy, hogy önértékelési gondjai lennének.

Tűzoltók lopták el a szülők telefonjait a strandon, figyelmeztetni akartakhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-tuzoltok-loptak-el-a-szulok-telefonjait-a-strandon-figyelmeztetni-akartak.htmlSvéd tűzoltók készítették azt a videót, melyben a strandon ücsörgő szülők telefonjait lopták el azért, hogy észrevegyék, gyermekük a vízben játszik. A felvétel balesetmegelőzés céljából készült, már több ezren látták. TV + SztárokOrigoVV Kinga várandós: bármikor megszülethet http://www.life.hu/sztarok/20180713-vv-kinga-varandos-barmikor-megszulethet.htmlA ValóVilág ötödik szériájának játékosa, VV Kinga bármikor megszülhet: mindenórás terhes. TV + SztárokOrigoÍgy búcsúzott Budapesttől Will Smith: döbbbenetes felvételhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-igy-bucsuzott-budapesttol-will-smith-dobbbenetes-felvetel.htmlKözösségi oldalán osztotta meg Will Smith azt a videót, amiben a Lánchíd tetjére mászik fel. Az biztos, hogy a búcsú különleges módját választotta a hollywoodi színész.TV + Sztárok--Megszólalt szakítás után Orosz Barbara műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-megszolalt-szakitas-utan-orosz-barbara-musorvezeto.html"Ez volt az első nehéz szakításom, mert most egy igazán jó embernek kellett a szemébe mondanom, hogy a jövőmet nem vele képzelem el. Szépen váltunk el, amire korábban nem mindig volt példa" - nyilatkozta Orosz Barbara a Blikknek. TV + SztárokLabancz Lilla megmutatta gömbölyű fenekét falatnyi bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-labancz-lilla-megmutatta-gombolyu-feneket-falatnyi-bikiniben.htmlA képek szerint szinte paradicsomi körülmények között él Amerikában Labancz Lilla, most is a The Beverly Hills Hotelből posztolt egy képet, amelyen formás fenekét alig takarja valamilyen textil. TV + Sztárok--Yvonne Dederick legújabb fotóján csontsoványnak tűnikhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-yvonne-dederick-legujabb-fotojan-csontsovanynak-tunik.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Yvonne Dederick rengeteget edz, fitneszversenyekre jár. Ám legutóbbi fotóján nem izmosnak, hanem inkább soványnak tűnik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.