Balázs Klári elárulta, mi a még mindig lángoló szerelmük titka

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári -
Korda György Balázs Klári tanács szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári és Korda György évtizedek óta együtt vannak, és még most is szeretik egymást. Nem csak egymás mellett élnek, hanem még mindig egy párként. Klárika elárulta, mi a titkuk.

Együtt összesen száz éve vannak már a színpadon, de Balázs Klári és Korda György nem untak rá egymásra. A közös munka sem okoz köztük problémát, még mindig nagyon élvezik egymás társaságát. „Azok a párok, akik együtt dolgoznak, ott duplán számít minden év – szokták mondani. Rengeteg konfliktus lehet, de nincsen" – árulta el Klárika.

Balázs Klári és Korda György szerelme még mindig lángol Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Mi mindig olyan jókat dumálunk, és egyáltalán nem bánjuk, ha kettesben vagyunk. Szeretjük egymás társaságát.

„A csók az nagyon fontos. Meg megsimogatni a másikat, az érintés. Szeretném mondani a kezdőknek, hogy a kapcsolat olyan lesz, amilyenre csinálják"

Tűzoltók lopták el a szülők telefonjait a strandon, figyelmeztetni akartakhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-tuzoltok-loptak-el-a-szulok-telefonjait-a-strandon-figyelmeztetni-akartak.htmlSvéd tűzoltók készítették azt a videót, melyben a strandon ücsörgő szülők telefonjait lopták el azért, hogy észrevegyék, gyermekük a vízben játszik. A felvétel balesetmegelőzés céljából készült, már több ezren látták. TV + SztárokOrigoVV Kinga várandós: bármikor megszülethet http://www.life.hu/sztarok/20180713-vv-kinga-varandos-barmikor-megszulethet.htmlA ValóVilág ötödik szériájának játékosa, VV Kinga bármikor megszülhet: mindenórás terhes. TV + SztárokOrigoÍgy búcsúzott Budapesttől Will Smith: döbbbenetes felvételhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-igy-bucsuzott-budapesttol-will-smith-dobbbenetes-felvetel.htmlKözösségi oldalán osztotta meg Will Smith azt a videót, amiben a Lánchíd tetjére mászik fel. Az biztos, hogy a búcsú különleges módját választotta a hollywoodi színész.TV + Sztárok--Labancz Lilla megmutatta gömbölyű fenekét falatnyi bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-labancz-lilla-megmutatta-gombolyu-feneket-falatnyi-bikiniben.htmlA képek szerint szinte paradicsomi körülmények között él Amerikában Labancz Lilla, most is a The Beverly Hills Hotelből posztolt egy képet, amelyen formás fenekét alig takarja valamilyen textil. TV + Sztárok--Yvonne Dederick legújabb fotóján csontsoványnak tűnikhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-yvonne-dederick-legujabb-fotojan-csontsovanynak-tunik.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Yvonne Dederick rengeteget edz, fitneszversenyekre jár. Ám legutóbbi fotóján nem izmosnak, hanem inkább soványnak tűnik. TV + SztárokOrigoVajna Tímea a babavárás körülményeiről árult el részeltekethttp://www.life.hu/sztarok/20180712-vajna-timea-a-babavaras-korulmenyeirol-arult-el-reszelteket.htmlMegadta a lehetőséget Vajna Tímea követőinek arra, hogy kérdezzenek tőle. Rajongói pedig a családtervezéstől érdeklődtek, Tímea pedig őszintén válaszolt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.