A Neoton egykori énekesnője, Pál Éva elmondta, mennyit fog keresni bolti eladóként

Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal -
devizahitel bolti eladó Pál Éva Neoton Familia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Neotonos régi tanítványánál vállalt állást, a csepeli piacon. A Mokkában megmutatta munkahelyét, és azt is elárulta, teljesen lemondott-e a visszatéréstől.

Nem engedték be a börtönbe Alekoszt, most bűncselekményre készülhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-nem-engedtek-be-a-bortonbe-alekoszt-most-buncselekmenyre-keszul.htmlKét napra szeretett volna börtönbe vonulni Alekosz, ám a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben közölték vele: ehhez vagy ott kell dolgoznia vagy bűncselekményt kell elkövetnie. A valóságshow-celeb most az utóbbira készül. TV + SztárokOrigoA melleit mutogatta egy nő David Beckhamnek a nyílt utcánhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-a-melleit-mutogatta-egy-no-david-beckhamnek-a-nyilt-utcan.htmlÚgy tűnik, egy igazi rajongóval akadt dolga David Beckhamnek: egy ismeretlen nő a pucér melleit mutogatta neki a nyílt utcán. TV + Sztárok--Butuskának kinéző celebek, akik okosabbak, mint hinnéd: Lisa Kudrow-tól Kesháighttp://www.life.hu/sztarok/20180713-butuskanak-kinezo-celebek-akik-okosabbak-mint-hinned-lisa-kudrowtol-keshaig.htmlA sztárok élete sokszor nyitott könyv az emberek előtt, de nem tudunk róluk mindent. Ugyan ismerjük az arcukat, hallgatjuk a zenéiket, nézzük a filmjeiket, de igazából nem ismerjük őket. Van azonban róluk véleményünk, ami nem mindig egyezik meg a valósággal. Ugyanis az, amit a külvilág felé mutatnak, csak egy része a személyiségüknek. Íme, néhány sztár például, akikről nem is hinnéd, milyen okosak, pedig azok! TV + SztárokOrigoBíró Ica az életben maradásért küzd: a kilakoltatás fenyegetihttp://www.life.hu/sztarok/20180713-biro-ica-az-eletben-maradasert-kuzd-a-kilakoltatas-fenyegeti.htmlHabár már elmúlt 60 éves, de még mindig kirobbanó formában van Bíró Ica. Nemrég posztolt közösségi oldalára egy fotót, amelyiken lenge öltözékben látható, ezzel is azt üzenve, hogy a kor nem mérvadó. A metál lady arról is kendőzetlenül beszélt a Mokka stúdiójában, hogy az utóbbi időben minden nap meg kell küzdenie az ˝életben maradásért˝, ugyanis ő is a devizakárosultak népes táborának tagja...TV + Sztárok--Összeveszett feleségével Boris Becker, kihívták a rendőrökethttp://www.life.hu/sztarok/20180713-osszeveszett-felesegevel-boris-becker-kihivtak-a-rendoroket.htmlKihívták a rendőröket Boris Becker házához, mert összeveszett feleségével Lily-vel, akivel nemrégiben bejelentették, hogy elválnak. TV + Sztárok--Balázs Klári elárulta, mi a még mindig lángoló szerelmük titkahttp://www.life.hu/sztarok/20180713-balazs-klari-elarulta-mi-a-meg-mindig-langolo-szerelmuk-titka.htmlBalázs Klári és Korda György évtizedek óta együtt vannak, és még most is szeretik egymást. Nem csak egymás mellett élnek, hanem még mindig egy párként. Klárika elárulta, mi a titkuk. TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.