Nagy vihart kavart Szinetár Dóra fotója: kifejezte, hogy támogatja a Pride-ot

Pride Szinetár Dóra Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra egy színes nyakbavalós fotóval jelezte a Facebookján, hogy támogatja a melegfelvonulást. A rajongói közül többen kiakadtak: a színésznő pedig nem hagyta ezt szó nélkül. 

Dóra Instagramra (és a Facebookra is) posztolt képe nagy vihart kavart: többen kommentelték, hogy nem értenek egyet a Pride-dal, de az összes hozzászólást Dóra képe mellett elolvashatod.

A színésznő a kommentekre a Facebookján reflektált. "Amikor bukósisak mögé rejtőzött, bőgő hangú motorokon ülő agresszív, soviniszta alfa-hímek (...) próbálják megfélemlíteni az amúgy zömében kulturált európai módjára sétáló melegeket, akkor úgy érzem, ki kell állnom mellettük. Legalább egy fotó erejéig. Akit pedig azért veszítek el az oldalt követők közül, mert ezt a fotót sem képesek tolerálni, azért biztos, hogy nem kár. Legalább legközelebb ennyivel kevesebb negatív megjegyzést fogok kapni a volt házasságaim, a gyerekeim és a foglalkozásom kapcsán. Mert az ELFOGADÁS az ELFOGADÁS. A GYŰLÖLKÖDÉS pedig GYŰLÖLKÖDÉS" - rta többek között,

Eredetileg Kovács Kati kapta volna a Sohase mondd! című dalt: lemondta, Hernádi vitte sikerrehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-eredetileg-kovacs-kati-kapta-volna-a-soha-se-mondd-cimu-dalt-hernadi-judit.htmlKevesen tudják, hogy eredetileg Kovács Kati adta volna elő a Sohase mondd! című tangót, de az utolsó pillanatban lemondta a felvételt, és a fiatal Hernádi Judit ugrott be helyette. A dal szövegét Verebes István írta, aki nem gondolta, hogy a szerzeményükből ekkora sláger lesz. TV + Sztárok--Anyagi okokból került veszélybe Gáspár Bea leendő lakáséttermehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-anyagi-okokbol-kerult-veszelybe-gaspar-bea-leendo-lakasetterme-de-keresgel.htmlKomoly akadályba ütközött Gáspár Bea. Egy ideje próbálja ugyanis megtalálni a megfelelő helyszínt budapesti lakásétterméhez, de eddig nem járt sikerrel, ugyanis a jobb ingatlanok megfizethetetlenek számára. TV + Sztárok-- Tóth Vera gratulált barátjának, Mujahid Zolinak, aki diplomás jazzénekes letthttp://www.life.hu/sztarok/20180703--toth-vera-gratulalt-baratjanak-mujahid-zoltannak-aki-diplomas-jazzenekes-lett.htmlTóth Vera egyik legjobb barátja, Mujahid Zoltán lediplomázott. Az énekesnő az Instagramján is megosztotta örömét a világgal. TV + SztárokOrigoMegvan a dunai bomba, ekkor emelik ki: nagy lezárások várhatóhttp://www.life.hu/sztarok/20180703-megvan-a-dunai-bomba-erzsebet-hidnal-ekkor-emelik-ki-nagy-lezarasok-varhato.htmlMégsem szerdán, hanem csütörtök reggel kezdik meg a Dunában, az Erzsébet-hídnál talált világháborús robbanótest azonosítását és kiemelését a tűzszerészek - tájékoztatta a honvédség tűzszerész alakulatának kommunikációs tisztje az MTI-t. TV + Sztárok--Dögös, neccharisnyás képeken Kardffy Aisha, Kiskeró új szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180703-dogos-neccharisnyas-kepeken-kardffy-aisha-kiskero-uj-szerelme.htmlKülönös fénykép készült Kardffy Aisháról, Kerényi Miklós Máté fiatal szeretőjéről. A felvételt a 19 éves színésznő Instagramján a Ripost szúrta ki, amely az Operettszínház egyik előadása után készült. TV + SztárokOrigoPaudits Bélát soha nem érdekelte a szexualitáshttp://www.life.hu/sztarok/20180703-paudits-belat-soha-nem-erdekelte-a-szexualitas-a-szex.htmlBár a lányok kedvelték intelligenciájáért, Paudits Béla ő sosem hajszolta a szexuálisn élvezeteket. Egyszerűen nem érdekelte. Erről a színész maga írt könyvében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.