Nagy Alekosz börtönbe vonul: önként záratná be magát az elítéltek közé

Forrás: facebook/Alkeosz -
Facebook börtön Nagy Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Alekosz nagy bejelentést tett Instagram-oldalán: péntek 13-án börtönbe vonul.

Alekosznak megint sikerült meglepnie Facebook-ismerőseit, ugyanis közölte, hogy hamarosan börtönbe vonul. A szükséges holmijait már össze is pakolta, és azt is elárulta, meddig lesz rács mögött. Reményei szerint a legkeményebb szektorba kerül majd.

Nagy Alekosz börtönbe megy Forrás: facebook/Alkeosz

A legkeményebb szektorba kérem majd magam!

Schobert Norbi fia tetszeni akar a lányoknak, életmódot váltott és jobban tanulhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-schobert-norbi-fia-tetszeni-akar-a-lanyoknak-eletmodot-valtott-es-jobban-tanul.htmlSzeretne sikeresebb és sportosabb lenni Schobert Norbert és Rubint Réka fia, Norbi. Emellett természetesen a lányoknak is tetszeni szeretne. Életmódot váltott, sportol és a tanulmányi eredményei is javultak. TV + Sztárok--Balázs Andrea remekül utánozza Győzikét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-balazs-andrea-remekul-utanozza-gyoziket-video.htmlKasszás Erzsiként még a legkisebb gyerekek is megismerték Balázs Andrea színésznőt, majd A Nagy Duett műsorában is szerepelt. Közösségi oldalának rajongóit most Győzike-paródiákkal lepte meg. Nagyon jól megy neki az utánzás. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú Martin Solveiggelhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-exkluziv-interju-martin-solveiggel-balaton-sound.htmlMagyar stábok közül csak a Life.hu-nak nyilatkozott a francia világsztár dj, Martin Solveig, aki a Balaton Soundon zárta a fesztivált. Mesélt arról, hogy a több, mint 20 éves pályafutásával, túl a 40-en, hogyan tudja még mindig fitten tartani magát, mint ahogy azt is elmondta, mit gondol rólunk, magyarokról.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoLabancz Lilla megváltoztatta a hajszínét, nagyon megváltozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180709-labancz-lilla-megvaltoztatta-a-hajszinet-nagyon-megvaltozott.htmlA legtöbben szőke bombázóként ismerik az Álom.net című film színésznőjét, Labacz Lillát, ám most úgy döntött, drasztikus változást eszközöl külsején. TV + Sztárok--Vámos Erika új párra talált, miután megcsalta vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20180709-vamos-erika-uj-parra-talalt-miutan-megcsalta-volegenye.htmlVámos Erikának augusztusban lett volna az esküvője, ám fiatal vőlegénye megcsalta. Sokáig azonban nem bánkódott a TV2 műsorvezetője: új párra talált. TV + SztárokOrigoKlipet készített Éden Snjezi: Féltékenység betegséghttp://www.life.hu/sztarok/20180711-klipet-keszitett-eden-snjezi-feltekenyseg-betegseg.htmlKlipet forgatott az Éden hotelből megismert Snjezi. A felvételnet egészen biztosan akad nézője, de azt nem állíthatjuk, hogy ez a lány hangi adottságainak köszönhető. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.