Ördög Nóra és Nánási Pál vallottak válásukról

Fotó: M. Schmidt János/Origo -
válás Nánási Pál szerelem Ördög Nóra kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolata tökéletesnek tűnik, nem véletlen, hogy a titkuk nagyon is érdekli a rajongóikat. Mivel sok kérdést kaptak erről, szenteltek egy órát annak, hogy a kapcsolatukról beszéljenek, ami nem kezdődött zökkenőmentesen, hiszen mindketten házasok voltak.

Nánási Pál és Ördög Nóra kapcsolatát és családi életét utazásaikról készült videóikban és online rádiójukban követhetik nyomon a rajongók, a harmonikus, boldog családot nagyon sokan szeretik. Rengeteg rajongóban fel is merült a kérdés, mi a sztárpár örömteli házasságának, kapcsolatának titka, és mivel sokan érdeklődtek, Ördög Nóra és Nánási Pál válaszoltak. „Van egy nagyon különleges vegyszer, egy bájital, amit én mindig belekeverek a piájába" - kezdte Nánási Pál viccesen a beszélgetést, majd Ördög Nóra vette át a szót.

Ördög Nóra és Nánási Pál válásaikról beszéltek Fotó: M. Schmidt János/Origo

„Én szentül hittem, hogy nem feltétlenül a tökéletes, 100 százalékos kapcsolatot keressük, hanem nyilván próbálunk közelíteni ahhoz, hogy valami olyat találjunk, ami majdnem tökéletes, egészen addig, amíg a tökéletes be nem lépett az életembe" – folytatta komolyra fordítva a szót Nóra, aki házas volt, mikor belépett az életébe Nánási Pál, de a fotósnak is volt felesége. „

A miénk, az szerelem volt első látásra a nulladik pillanattól kezdve.

"

viharos gyorsassággal mondtuk ki az ítéletet: igen, ez az, ez egy életre szól, és mi együtt leszünk és rúgtuk fel a korábbi életünket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.