Így fest Sarah Polley, a Váratlan utazás sztárja ma

Forrás: CBC
Forrás: CBC -
színész Váratlan utazás változás Sarah Polley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországon is rengetegen rajongtak a kanadai sorozatért, a Váratlan utazásért. Sarah Stanley Montreálból költözik nagynénjéhez Avonlea-ba. Kicsit utánajártunk, hogyan néz ki ma a kislányt alakító színésznő, Sarah Polley. 

A színésznő, Sarah Polley első emlékezetes alakítását nyújtotta a Váratlan utazás című sorozatban gyereksztárként. A kanadai sorozatért Magyarországon is rengetegen rajonganak ma is. A színésznő 1979-ben született, édesanyja is színésznő volt.

A Váratlan utazás Sarah Stanley-jeként nagynénjéhez, Hetty Kinghez költözik, így a kicsi Avonlea-ben kell megállnia a helyét igazi nagyvárosi kislányként. A sorozatot 6 éven keresztül vetítették a világ 140 országában.

Sarah Polley, Sarah Stanley-ként a Váratlan utazás című sorozatban Forrás: CBC

Sarah Polley maradt a filmszakmában, ám nemcsak a vásznon látható, hanem énekel, rendez, sőt forgatókönyveket is ír. Azt is tudni lehet, hogy két gyermek édesanyja.

Kattints a képre és nézd meg, hogy néz ki most Sarah Polley!

Forrás: CBC
1 / 2
Forrás: Getty Images
1 / 2
Forrás: CBC
1 / 2
Forrás: Getty Images
1 / 2
Forrás: CBC
1 / 2
Forrás: Getty Images
1 / 2
Katalin hercegné megöregedett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-katalin-hercegne-megoregedett.htmlKatalin hercegné gyönyörű volt harmadik gyermeke, Lajos herceg keresztelőjén, ám azért a közeli fotókon látszik, hogy felette sem múlt el az a 36 év nyomtalanul. TV + Sztárok--Foci vb: Elképesztő luxusban nyaralnak a kiesett sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-c-ronaldo-ozil-es-neuer-is-gorogorszagban-nyaral-a-vebe-utan.htmlA világ legnagyobb futballistái a tervezettnél jóval korábban távoztak a 2018-as labdarúgó-világbajnokságról. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Gerard Piqué és csapataik a nyolccaddöntőben búcsúztak, míg Mesut Özil és Manuel Neuer válogatottja a csoportból sem jutottak tovább. Megnéztük, mit csinálnak a világ legnagyobb sztárjai, amíg mások megnyerik helyettük a foci vb-t. TV + Sztárok--Bejelentette az RTL Klub: jön a Való Világ 9http://www.life.hu/sztarok/20180710-bejelentette-az-rtl-klub-jon-a-valo-vilag-9.htmlNagy bejelentést tett az RTL Klub, már biztos, hogy jön a Való Világ című valóságshow 9. szériája. Már várják a jelentkezőket. TV + Sztárok--Baukó Éva nem talál albérletet: ismerőseitől kér segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20180710-bauko-eva-nem-talal-alberletet-ismeroseitol-ker-segitseget.htmlBaukó Éva nagy problémával áll szemben, amire egyelőre nem talált megoldást: albérletet keres, de már egy szobával is beérné.TV + Sztárok--Ördög Nóra és Nánási Pál vallottak válásukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-ordog-nora-es-nanasi-pal-vallottak-valasukrol.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál kapcsolata tökéletesnek tűnik, nem véletlen, hogy a titkuk nagyon is érdekli a rajongóikat. Mivel sok kérdést kaptak erről, szenteltek egy órát annak, hogy a kapcsolatukról beszéljenek, ami nem kezdődött zökkenőmentesen, hiszen mindketten házasok voltak.TV + Sztárok--Kémiailag kasztrálhatta apja Michael Jacksont - állítja az orvoshttp://www.life.hu/sztarok/20180710-kemiailag-kasztralhatta-apja-michael-jacksont-allitja-az-orvos.htmlAz orvos, akit azzal vádolnak, hogy veszélyeztette Michael Jackson életét, most azzal robbantott bombát, hogy elmondta: szerinte Joe Jackson kémiailag kasztrálta a fiát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.