Megkeresztelték Lajos herceget, Katalin és Vilmos harmadik gyermekét

Lajos herceg Meghan hercegné keresztelő Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány perccel ezelőtt keresztelték meg Lajos herceget, Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermekét.

A mai napon került sor Lajos herceg keresztelőjére. Az eseményen Erzsébet királynő és Fülöp herceg kivételével mindenki részt vett. A királynő azért nem tudott jelen lenni dédunokája keresztelőjén, mert nagyon nehéz hét előtt áll, zsúfolásig tele kötelező programokkal.

Katalin csodálatosan festett hófehér ruhájában, kisbabájával a karján. A Kensington Royal Instagram oldala közétett egy videót, amin az egész család látható, ahogy megérkeznek a püspökhöz. György herceg és Sarolta hercegnő is részt vettek kisöccsük megkeresztelésén, csak úgy mint az ifjú hásaok, Harry és Meghan is.

Members of the Royal Family arrive at the Chapel Royal, St James's Palace for the christening of Prince Louis.

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Pártos Csilla 15 évvel fiatalabb szerelmével, Danival bulizott a Balaton Soundonhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-partos-csilla-15-evvel-fiatalabb-szerelmevel-bulizott-a-balaton-soundon.htmlPártos Csilla nem titkolja tovább új szerelmét, Danit, aki 15 évvel fiatalabb nála.TV + SztárokOrigoZacher Gábor elárulta: nagyon veszélyes a tinik között a közösségi médiahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-zacher-gabor-elarulta-nagyon-veszelyes-a-tinik-kozott-a-kozossegi-media.htmlZacher Gábor, toxikológus az internet veszélyeiről mesélt.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi smink nélkül, hatalmas mellekkel köszöntötte a napfelkeltét Indonéziában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-bodi-sylvi-smink-nelkul-hatalmas-mellekkel-koszontotte-a-napfelkeltet-indoneziaban-foto.htmlBódi Sylvi ezúttal Indonéziában lovagolja a hullámokat. Így ébredt.TV + SztárokOrigoMeghan Markle apja, Thomas Markle retteg: úgy véli, soha többé nem láthatja már lányáthttp://www.life.hu/sztarok/20180706-meghan-markle-apja-retteg-ugy-veli-soha-tobbe-nem-lathatja-mar-lanyat.htmlMeghan Markle, sussexi hercegné édesapja attól retteg, hogy saját hibájából nem láthatja többé lányát. TV + Sztárok--Susan Sarandon megszegte a királyi család szabályait és a mellét is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20180626-susan-sarandon-megszegte-a-kiralyi-csalad-szabalyait-a-mellet-is-megmutatta.htmlSusan Sarandon is rajong a brit királyi családért, talán ezért felejthette el a legszigorúbb protokollt.TV + Sztárok--Hujber Feri eltűnt: állítólag egy londoni étteremben látták felszolgálnihttp://www.life.hu/sztarok/20180626-hujber-feri-eltunt-allitolag-egy-londoni-etteremben-lattak-felszolgalni.htmlHujber Feriről április óta semmi hír. Akkor közölte közösségi oldalán, hogy befejezi és átvonul egy másik oldalra, azóta senki sem tudja, mi lehet vele. Kollégái és barátai sem tudják őt elérni.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.