Labancz Lilla megváltoztatta a hajszínét, nagyon megváltozott

Labancz Lilla haj hajfestés hajszín külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben szőke bombázóként ismerik az Álom.net című film színésznőjét, Labacz Lillát, ám most úgy döntött, drasztikus változást eszközöl külsején. 

Sokak kedvenc szexi bombázója, Labacz Lilla, az Álom.net című film szereplője most úgy döntött, nem lesz többé szőke szépség.

Azt ugyan nem tudni, hogy örökre búcsút int-e a világos tincseknek, de annyi biztos: barnára festette a haját. A változásról pedig közösségi oldára is töltött fel képet.

Welcome to @bevhillshotel! Pool Days #summer #californiagirls #daisydukes #bikinis #ontop

Lilla Labancz (@lillalabancz) által megosztott bejegyzés,

Bemutatta új frizuráját Labancz Lilla Forrás: Instagram/Lilla Labancz

ÉNB Alexa felvette párja nevét közösségi oldalán: vajon férjhez ment?http://www.life.hu/sztarok/20180709-enb-alexa-parja-nevet-vette-fel-kozossegi-oldalan.htmlMegváltoztatta nevét az Instagram-oldalán Koholák Alexandra, azaz ÉNB Alexa. Párja vezetékneve került a keresztneve elé. Lehet, hogy szintet lépett a kapcsolatuk? TV + Sztárok--Hosszú Katinka szexi strandruhában mutatta meg testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-hosszu-katinka-szexi-strandruhaban-mutatta-meg-testet-foto.htmlHosszú Katinka egyre nőiesebb! Már nem csak a különböző estélyekre ölt fel szexi ruhát, hanem a hétköznapokra is. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoPumped Gabo nem bulizott félmeztelenül az idei Soundon, másnak adta át a terepethttp://www.life.hu/sztarok/20180709-pumped-gabo-nem-bulizott-felmeztelenul-az-ide-soundon-masnak-adta-at-a-terepet.htmlSzinte elképzelhetetlen, hogy Pumped Gabót ne félmeztelenül lássuk a Balaton Soundon, ám most ez megváltozott. El is árulta, hogy miért. TV + Sztárok--VV Mici bikiniben vonult a Balaton Soundon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-vv-mici-bikiniben-vonult-a-balaton-soundon-foto.htmlVV Mici önbizalma az egekben: bikiniben vonult a Balaton Soundon, de a követőit sem hagyta ki a buliból! Instagramon megmutatta a róla készült fotót, ami nagyon is tetszik a rajongóinak. TV + SztárokOrigoKorda György és Balázs Klári minden órában megcsókolják egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20180709-korda-gyorgy-es-balazs-klari-minden-oraban-megcsokoljak-egymast.htmlA mai napig ugyanúgy szereti egymást Korda György és Balázs Klári, mint kapcsolatuk legelején, most pedig arról is meséltek, hogy a csók még mindig szerves része a mindennapjaiknak. TV + Sztárok--Zac Efron új frizurára váltott: felismerhetetlen a színészhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-zac-efron-uj-frizurara-valtott-felismerhetetlen-a-szinesz.htmlAnnyira megváltozott Zac Efron kinézete, hogy mindenki elmenne mellette az utcán: új hajra váltott a színész. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.