Sztárok, akik kisebb mellekre vágytak: Ariel Wintertől Drew Barrymore-ig

mellkisebbítés Ariel Winter sztárok Drew Barrymore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az se jó, ha túl kicsi, az sem, ha túl nagy. A mellméret estében is az arany középút a legmegfelelőbb, de keveseknek adatik meg ez természetesen. A legtöbben persze mellnagyobbításra jelentkeznek, de akadnak bizony olyanok is bőven, akik kisebb keblekre vágynak. Az alábbi sztárok például túl nagynak ítélték meg a melleiket, ezért kisebbet csináltattak.

Amber Rose

Amber Rose Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

A hatalmas idomokkal rendelkező Amber Rose sokáig szenvedett nagy keblei miatt, mire végre bevállalta a mellkisebbítő műtétet. Nehéz döntés volt, hiszen egyrészt borzasztó fájdalmai voltak a méretei miatt, ugyanakkor tartott attól, hogy kisebb mellekkel kevésbé fogja nőnek érezni magát. Végül a kebelcsoda az egészsége fontossága mellett döntött, és nem is válaszhatott volna jobb utat: megszűnt a szenvedése, de nem csorbult a nőiessége.


Ariel Winter

Ariel Winter Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A Modern család sztárját is nagy méretekkel áldotta meg a sors, ám míg sok nő irigykedve nézte, ő szenvedett hatalmas mellei miatt. Soha nem talált olyan ruhát, ami passzolna rá, és súlyos önbizalomhiánnyal küzdött. Ezért végül ő is úgy döntött, hogy kés alá fekszik, és kisebbé operáltatja kebleit. A műtét után olyan lett, mintha kicserélték volna. Saját bevallása szerint ez volt élete legjobb döntése.


Drew Barrymore

Drew Barrymore Forrás: Getty Images

Sokan nem tudják, de bizony Drew Barrymore sem volt megelégedve a méreteivel, ám ő sem nagyobb keblekre vágyott, hanem kisebbekre. Méretei miatt folyton feszélyezve érezte magát, ezért úgy döntött, hogy átesik az operáción. 1992-ben feküdt kés alá. "Van valami nagyon kínos a nők és a melleik körül. A férfiak folyton azokat bámulják, ha túl nagyok. Fáj a hátad, és bármit is viselj, kövérnek nézel ki benne. Kényelmetlen" - mondta a nagy mellekről annak idején Drew Barrymore.

Sharon Osbourne

Sharon Osbourne Forrás: Getty Images

Sharon Osbourne szintén azon sztárok táborát erősíti, akik nem bírták már elviselni túl nagy melleiket, ám a sztárfeleség némileg kivételt képez. Őt ugyanis nem a természet áldotta meg hatalmas mérettel, hanem a plasztikai sebész, ám egy idő után Sharon belátta, hogy túl nagyok lettek a keblei, így inkább kivetette belőlük a szilikon. A botrányhős celebfeleség 2011-ben esett át a beavatkozáson, és azóta szuperül érzi magát a bőrében.

Pamela Anderson

Pamela Anderson Forrás: Getty Images

A Baywatch legszexibb sztárja Sharon Osbourne-hoz hasonlóan járt el. Fiatalon túl kicsinek tartotta a kebleit, de túlzásba esett az implantátum méretét illetően. Később bevallotta, megbánta, hogy olyan nagyra csináltatta melleit, ezért ismét kés alá feküdt, méghozzá azért, hogy kisebbre cserélje a beültetett szilikont.

Kiengedték Orbán Józsit a kórházbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-kiengedtek-orban-jozsit-a-korhazbol-rak.htmlOrbán Józsit végre kiengedték a kórházból, most egy hölgyrajongójánál lakik. TV + Sztárok--II. Erzsébet halála után új címet kap Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-ii-erzsebet-halala-utan-uj-cimet-kap-katalin-hercegne.htmlII. Erzsébet halála után átrendeződik majd a királyi család, először is Károly herceg örökli a trónt, a címét pedig Vilmos veszi át, de Katalin hercegnő sem marad a régi! TV + Sztárok--Foci-vb 2018: ezek a bajnokság eddigi legviccesebb mémjeihttp://www.life.hu/sztarok/20180629-focivb-2018-ezek-a-bajnoksag-eddigi-legviccesebb-memjei.htmlA foci-vb eddig igen sok meglepetést tartogatott, de kétségtelen, hogy a németek kiesése döbbentett meg eddig a legjobban mindenkit. Mondanunk sem kell, az internet kárörvendő népe ihletett merített az erősnek hitt csapat távozásából, rengeteg mém született a német csapat kárára, de nemcsak ők kapták meg a magukét. TV + SztárokOrigoA Got Talent magyar továbbjutóját, Vivient vád érte: megszólalt a magyar edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180629-a-got-talent-magyar-tovabbjutojat-vivient-vad-erte-megszolalt-a-magyar-edzoje.htmlHatalmas sikert ért el ugróköteles mutatványával a Got Talentben Vivien, ám a produkciója utáni állításain meglepődött egykor magyar edzője. A lány állította, cikizték itthon, ám a tréner nem emlékszik ilyesmire. Szerinte nem történt ilyen, legalábbis az ő klubjukban. TV + SztárokOrigoBíró Ica bikiniben mutatta meg, hogy 61 évesen is igazi bombanő: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-biro-ica-bikiniben-mutatta-meg-hogy-61-evesen-is-igazi-bombano.htmlBíró Ica megmutatta, hogy 61 évesen is bombanő: binikis fotót posztolt közösségi oldalára. TV + Sztárok--Stadler József síremléke zarándokhely letthttp://www.life.hu/sztarok/20180629-stadler-jozsef-siremleke-zarandokhely-lett.htmlAkasztón helyezték végső nyugalomra Stadler Józsefet, a Stadler FC labdarúgócsapat névadó tulajdonosát, halála óta sírhelye zarándokhely lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.