Redfoo, az LMFAO egykori énekese exkluzív interjúban mesélt legőrültebb bulijairól

buli interjú hajvágás haj videó Redfoo LMFAO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár 2012-ben feloszlott az LMFAO, az énekes, Redfoo azóta is töretlenül turnézik a világban. Éppen ellátogatott a VOLT Fesztiválra és egy őrületes partit csapott, de előtte egy exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. Többek közt az is elmesélte, mióta nem vágatta le a haját, hogyan él az LMFAO feloszlása óta, valamint a nagy titkot, melyik bulija volt a legőrültebb fellépése és ott pontosan mi is történt vele.

Csipkés fehérneműben mutatta meg magát VV Béci barátnője: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-csipkes-fehernemuben-mutatta-meg-magat-vv-beci-baratnoje.htmlCsipkés fehérneműben mutatta meg bájait VV Béci barátnője, Norina. TV + SztárokOrigoElbúcsúztak színésztársai Paudits Bélátólhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-elbucsuztak-szinesztarsai-paudits-belatol.htmlPályatársai búcsúztatták csütörtökön Paudits Bélát a Farkasréti temetőben. A színészt családtagjaihoz temetik majd Ozorán. A búcsúztatáson beszédet mondott Szirtes Tamás, a Madácz Színház igazgatója is. TV + Sztárok--VOLT Fesztivál 2018: kínos fesztiválélményéről vallott Vecsei H. Miklóshttp://www.life.hu/sztarok/20180629-volt-fesztival-2018-kinos-fesztivalelmenyerol-vallott-vecsei-h-miklos.htmlVecsei H. Miklós idén nem bulizni indult a Volt Fesztiválra: ezúttal vendégnek hívták egy beszélgetős délutánra. A Vígszínház jóképű színésze a talkshow előtt egy interjút adott a Life.hu-nak, ahol többek között azt is elmesélte, mi volt számára a legkínosabb fesztiválélmény. TV + Sztárok--Így néz ki ma Klapka György sírja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-igy-nez-ki-ma-klapka-gyorgy-sirja.htmlMásfél éve temették el Klapka Györgyöt. Az RTL Klub riporterei most utánajártak, hogy néz ki ma az Aranyember sírja. TV + Sztárok--Bejelentette visszavonulását Gera Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-bejelentette-visszavonulasat-gera-zoltan-focista.htmlBejelentette visszavonulását Gera Zoltán. A magyar focista közösségi oldalán mondott köszönetet a szurkolóknak, hogy karrierje során végig támogatták. TV + Sztárok--Gajdos Tamásnak Vágó István adott tanácsot a Szerencsekerék castingjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-gajdos-tamasnak-vago-istvan-adott-tanacsot-a-szerencsekerek-castingjan.htmlGajdos Tamás a Szerencsekerékben vált népszerűvé, most pedig az is kiderült, hogyan került a műsorba. Vágó Istvánnak is volt hozzá köze. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.