Így festett Karda Beáta énekesnő a hetvenes években

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Karda Bea retro fotó szexi énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karda Beáta énekesnő még manapság is kirobbanó formában van, pedig már betöltötte a 67. életévét. De nézzük meg, milyen szexi volt az énekesnő a hetvenes években.

Még ma is sokan szeretik Karda Beáta énekesnőt, pedig már betöltötte 67. életévét. Még mindig aktív, kirobbanó formában van.

Érdemes azonban megnézni, milyen szexi volt fiatalon. A Fortepan online archívumában találtunk néhány fotót, melyen az énekesnő igencsak csábos testhelyzetekben pózol a kamerának a hetvenes években. Csinos alakját pedig kiemelte lenge fehér ruhája is.

Karda Beáta rutinosan pózol a kamerának Forrás: Fortepan/Urbán Tamás

Karda Beáta formás lábait is megmutatta Forrás: Fortepan/Urbán Tamás
Kiengedték Orbán Józsit a kórházbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-kiengedtek-orban-jozsit-a-korhazbol-rak.htmlOrbán Józsit végre kiengedték a kórházból, most egy hölgyrajongójánál lakik. TV + Sztárok--II. Erzsébet halála után új címet kap Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-ii-erzsebet-halala-utan-uj-cimet-kap-katalin-hercegne.htmlII. Erzsébet halála után átrendeződik majd a királyi család, először is Károly herceg örökli a trónt, a címét pedig Vilmos veszi át, de Katalin hercegnő sem marad a régi! TV + Sztárok--Redfoo, az LMFAO egykori énekese exkluzív interjúban mesélt legőrültebb bulijairólhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-redfoo-az-lmfao-egykori-enekese-exkluziv-interjuban-meselt-legorultebb-bulijairol.htmlBár 2012-ben feloszlott az LMFAO, az énekes, Redfoo azóta is töretlenül turnézik a világban. Éppen ellátogatott a VOLT Fesztiválra és egy őrületes partit csapott, de előtte egy exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. Többek közt az is elmesélte, mióta nem vágatta le a haját, hogyan él az LMFAO feloszlása óta, valamint a nagy titkot, melyik bulija volt a legőrültebb fellépése és ott pontosan mi is történt vele. TV + Sztárok--Foci-vb 2018: ezek a bajnokság eddigi legviccesebb mémjeihttp://www.life.hu/sztarok/20180629-focivb-2018-ezek-a-bajnoksag-eddigi-legviccesebb-memjei.htmlA foci-vb eddig igen sok meglepetést tartogatott, de kétségtelen, hogy a németek kiesése döbbentett meg eddig a legjobban mindenkit. Mondanunk sem kell, az internet kárörvendő népe ihletett merített az erősnek hitt csapat távozásából, rengeteg mém született a német csapat kárára, de nemcsak ők kapták meg a magukét. TV + SztárokOrigoA Got Talent magyar továbbjutóját, Vivient vád érte: megszólalt a magyar edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180629-a-got-talent-magyar-tovabbjutojat-vivient-vad-erte-megszolalt-a-magyar-edzoje.htmlHatalmas sikert ért el ugróköteles mutatványával a Got Talentben Vivien, ám a produkciója utáni állításain meglepődött egykor magyar edzője. A lány állította, cikizték itthon, ám a tréner nem emlékszik ilyesmire. Szerinte nem történt ilyen, legalábbis az ő klubjukban. TV + SztárokOrigoBíró Ica bikiniben mutatta meg, hogy 61 évesen is igazi bombanő: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-biro-ica-bikiniben-mutatta-meg-hogy-61-evesen-is-igazi-bombano.htmlBíró Ica megmutatta, hogy 61 évesen is bombanő: binikis fotót posztolt közösségi oldalára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.