visszavonulás focista labdarúgó Gera Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bejelentette visszavonulását Gera Zoltán. A magyar focista közösségi oldalán mondott köszönetet a szurkolóknak, hogy karrierje során végig támogatták.

Már napokkal korábban sejteni lehet, hogy visszavonulására készül Gera Zoltán, a gyanú pedig beigazolódott: a sztárfocista a közösségi oldalán közölte, hogy valóban vége. Azt írta, szíve szerint még tovább folytatná, de teste jelezte, hogy elég volt.

Karrierem során, sok mindent elértem, amire büszke vagyok, de a leginkább annak örülnék, ha életem eddigi filmje példaként szolgálna a jövő labdarúgóinak, és az ő szüleiknek: ahogy a pályán nincs elveszett labda, úgy nincs elveszett élet a fociban sem. Szeretném megköszönni mindazoknak, akik hozzájárultak a sikereimhez: edzőim, volt játékostársaim, orvosok, masszőrök, stábtagok: köszönet mindenért!" – írta Gera Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.