Labancz Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyébként Amerikában élő Labancz Lilla most Budapestről posztolt Instagram-oldalára. A szőke szépség Debreczeni Zitával múlatta az időt.

Az Álom.net című 2009-es vígjáték egykori szereplőjének fotóját imádják a követői, akik persze láthatták már a szépséget férfimagazinban is. Erről beszélünk:

Tele van adóssággal MC Hawerhttp://www.life.hu/sztarok/20180624-tele-van-adossaggal-mc-hawer-korabbi-alkoholproblemai-miatt.htmlAz elmúlt években hatalmas adósságot harmozott fel MC Hawer. A már gyógyult Koczka Géza alkoholproblémái miatt odáig jutott, hogy minden vagyonát arra kellett fordítania, hogy adósságait rendezze. TV + Sztárok--Közmunkára ítélték VV Lórithttp://www.life.hu/sztarok/20180623-kozmunkara-iteltek-vv-lorit-csodo-lorandot.htmlA ValóVilágból megismert VV Lórit csoportos garázdaság miatt ítélte el a bíróság, és állítása szerint közmunkára is kötelezték. Az eset, amiért a büntetést kapta még 2016 áprilisában történt. TV + SztárokOrigoAnger Zsolt félmeztelen fotót posztolt barátnőjéről, a 17 évvel fiatalabb Emesérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-anger-zsolt-felmeztelen-fotot-posztolt-baratnojerol-a-17-evvel-fiatalabb-emeserol.htmlAz Aranyéletben országos népszerűségre szert tett Anger Zsolt imádja fotózni kedvesét, Emesét. Tavaly Szlovéniában különleges fotósorozatot készített róla, és most is közzé tett egy képet. TV + SztárokOrigoLakatos Márk Nádai Anikóval tesztelte a szecsuáni borsvirágot a Piac Éjszakájánhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-lakatos-mark-nadai-anikoval-tesztelte-a-szecsuani-borsviragot-a-piac-ejszakaja.htmlIdén másodszor rendezte meg a Budapesti Nagybani Piac a Piac Éjszakáját, ahol egy estére kitárultak a titokzatos, 35 hektáros terület kapui a nagyközönség előtt. Az eseményen Nádai Anikó és Lakatos Márk többek között ehető virágokat kóstoltak és megnézték a banánérlelőt is. TV + SztárokOrigoIlyen volt az igazi George Michael, árulta el a barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20180623-ilyen-volt-az-igazi-george-michael-arulta-el-a-baratja.htmlEgykori menedzsere, Simon Robert Napier-Bell egy most elkészült dokumentumfilmben elárulta, hogy George gyakorlatilag attól fogva depressziós volt, hogy szólókarrierbe kezdett.TV + Sztárok--Közmunkára ítélték VV Lórithttp://www.life.hu/sztarok/20180623-kozmunkara-iteltek-vv-lorit-csodo-lorandot.htmlA ValóVilágból megismert VV Lórit csoportos garázdaság miatt ítélte el a bíróság, és állítása szerint közmunkára is kötelezték. Az eset, amiért a büntetést kapta még 2016 áprilisában történt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.