Egykori gondozója, János Paudits Béla kizárólagos örököse

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
végrendelet Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész egy könyvében leírta, hogy nem szeretne hagyományos temetést, viszont úgy tűnik, ezt a kérését nem teljesítik. A részletekről Elekes Judit, a Ripost újságírója beszélt a Mokkában, és az is kiderült, kit jelölt meg Paudits Béla kizárólagos örököséül. 

Egykori gondozója, János Paudits Béla kizárólagos örököse - mondta el az újságíró, és azt is hozzátette, Paudits a lányát nem zárta ki a végrendeletből, így a 15 százalék örökös részt meg kell kapnia.

Szuperszexi miniben pucsított Labancz Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20180624-szuperszexi-miniben-pucsitott-labancz-lilla-az-alomnet-egykori-szereploje.htmlAz egyébként Amerikában élő Labancz Lilla most Budapestről posztolt Instagram-oldalára. A szőke szépség Debreczeni Zitával múlatta az időt.TV + Sztárok--Bikinire vetkőzött Osvárt Andi http://www.life.hu/sztarok/20180624-bikinire-vetkozott-osvart-andrea-szinszno.htmlOsvárt Andi strandolni ment munka után és az Atlanti-óceán partjáról üdvözölte követőit az Instagramon. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKözmunkára ítélték VV Lórithttp://www.life.hu/sztarok/20180623-kozmunkara-iteltek-vv-lorit-csodo-lorandot.htmlA ValóVilágból megismert VV Lórit csoportos garázdaság miatt ítélte el a bíróság, és állítása szerint közmunkára is kötelezték. Az eset, amiért a büntetést kapta még 2016 áprilisában történt. TV + SztárokOrigoAnger Zsolt félmeztelen fotót posztolt barátnőjéről, a 17 évvel fiatalabb Emesérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-anger-zsolt-felmeztelen-fotot-posztolt-baratnojerol-a-17-evvel-fiatalabb-emeserol.htmlAz Aranyéletben országos népszerűségre szert tett Anger Zsolt imádja fotózni kedvesét, Emesét. Tavaly Szlovéniában különleges fotósorozatot készített róla, és most is közzé tett egy képet. TV + SztárokOrigoLakatos Márk Nádai Anikóval tesztelte a szecsuáni borsvirágot a Piac Éjszakájánhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-lakatos-mark-nadai-anikoval-tesztelte-a-szecsuani-borsviragot-a-piac-ejszakaja.htmlIdén másodszor rendezte meg a Budapesti Nagybani Piac a Piac Éjszakáját, ahol egy estére kitárultak a titokzatos, 35 hektáros terület kapui a nagyközönség előtt. Az eseményen Nádai Anikó és Lakatos Márk többek között ehető virágokat kóstoltak és megnézték a banánérlelőt is. TV + SztárokOrigoHázassági szerződés: ezt veszíti Meghan Markle, ha elválnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-hazassagi-szerzodes-ezt-vesziti-meghan-markle-ha-elvalnak-harryvel.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.