Vörös hajú szépséggel kapták rajta Zacher Gábort

Fotó: Polyak Attila/Origo -
lesifotók toxikológus szerelem Zacher Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lesifotók tanúsága szerint új kedvese van Zacher Gábornak.

Eddig a legtöbben úgy tudták, Zacher Gábor válása óta boldog párkapcsolatban él kedvesével, Mónikával, ám most olyan leleplező fotók készültek róla, amelyekből arra lehet következtetni, a pár már nincs együtt. A toxikológust a Ripost egyik olvasóriportere fotózta le egy fővárosi parkban napozva, miközben egy vörös hajú hölgy kényezteti.

A lesifotókat ide kattintva nézheted meg!

Zacher Gábor a lesifotók szerint már új hölgyet szeret Fotó: Polyak Attila/Origo
Gyanítják, öngyilkos lett Sophie Gradon brit szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-gyanitjak-ongyilkos-lett-sophie-gradon-brit-szepsegkiralyno.htmlDepresszióval küzdött és anyagi problémái voltak Sophie Gradon brit szépségkirálynőnek, aki tegnap hunyt el tragikus hirtelenséggel. Most azt gyanítják, öngyilkosságot követett el. TV + SztárokOrigoKiefer Sutherland először jelent meg barátnőjével: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-kiefer-sutherland-eloszor-jelent-meg-baratnojevel-foto.htmlKiefer Sutherland négy éve alkot egy párt egy Cindy Vela nevű nővel, de ezelőtt soha nem jelentek meg még közösen egyetlen eseményen sem. Nemrég azonban kivételt tettek: a színész végre megmutatta a barátnőjét. TV + Sztárok--Elnapolták Rékasi Károly tárgyalásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180622-elnapoltak-rekasi-karoly-targyalasat-per.htmlŐsszel folytatódik Rékasi Károly pere, a színész ugyanis nem jelent meg a legutóbbi ülésen és egyelőre egy szakértői véleményre is várniuk kell. TV + SztárokOrigoPaudits Béla lánya nyilatkozott kapcsolatukról édesapjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-paudits-bela-lanya-nyilatkozott-kapcsolatukrol-edesapjaval.htmlPaudits Béla és egy szem lánya között nem volt klasszikus apa-lánya kapcsolat, a színművész depressziója miatt kevesebbet látta gyermekét. A lánya most nyilatkozott arról, milyen érzéseket táplált édesapja iránt. TV + Sztárok--Megmutatta bikinis testét Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-megmutatta-bikinis-testet-dobo-kata-a-balatonon.htmlA Balatonon pihenget Dobó Kata, és egy vitorláson élvezi a napsütést. Mutatjuk is a színésznő szexi fotóját. TV + Sztárok--Vasvári Vivien már tuja, hány milliót költ majd gyermekei oktatásárahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-vasvari-vivien-mar-tuja-hany-milliot-kolt-majd-gyermekei-oktatasara.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien nemrégiben hozta világra második gyermekét, a kis Edward Ferencet. Már azt is tudja, hogy milyen oktatást kíván adni a fiának. Azt is elárulta, hogy erre hány milliót költ majd évente. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.