Völgyesi Gabi énekesnő 40 felett is bomba formában van

Forrás: Koncz Márton -
alak Völgyesi Gabi szépség bikini énekesnő fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Trópusi mintás bikiniben pózol Völgyesi Gabi énekesnő azon a fotón, melyet közösségi oldalára töltött fel. Úgy tűnik, hogy 40 felett is bomba formában van. 

Két gyermek édesanyja a 41 éves Völgyesi Gabi énekesnő. Facebookra feltöltött fotóján egy trópusi mintás bikiniben pózol, így látni engedte, hogy még mindig tökéletes az alakja.

Követőivel pedig azt is megosztotta, hogy idén nyáron a Balatonnál nyaralnak majd. Fotójához sorra érkeznek a dicsérő kommentek.

"Nagyon szép és csini vagy, minden férfiszem rajtad lesz a Balcsin" - írta egyik rajongója.

Nem akart temetést Paudits Béla a végrendelete szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-nem-akart-temetest-paudits-bela-szinesz-a-vegrendelete-szerint.htmlA Story magazin úgy tudja, megdöbbentő végrendeletet hagyott hátra Paudits Béla. TV + Sztárok--Király L. Norbi sofőrnek állt: nem tud megélni az éneklésbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-kiraly-l-norbi-sofornek-allt-nem-tud-megelni-az-eneklesbol.htmlKirály L. Norbi az X-Faktor után tele volt felkérésekkel, ám szép lassan egyre kevesebbszer hívták fellépni. Ma már nem tud megélni az éneklésből, és kisfia tartásdíját sem tudja fizetni, ezért más munka után kellett néznie. TV + SztárokOrigoRajongók fogtak össze Paudits Béla árván maradt macskájáérthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-rajongok-fogtak-ossze-paudits-bela-arvan-maradt-macskajaert-allateledel.htmlMagányosan nyávog Paudits Béla házának udvarán a művész macskája. A vörös bundájú háziállatért most a rajongók fogtak össze. TV + Sztárok--Ezért ment tönkre Hajdú Péter házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-ezert-ment-tonkre-hajdu-peter-hazassaga-sarka-kataval-anita-storyja.htmlAhogy már megírtuk, Hajdú Péter Ábel Anitának az Anita Storyjában mesélt családról, házasságról. A tévés arra is kitért, miért mehetett tönkre kapcsolata Sarka Katával. TV + SztárokOrigoHarry herceg előtt kezdtek el flörtölni Meghan Markle-lel: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-harry-herceg-elott-kezdtek-el-flortolni-meghan-marklelel-fotok.htmlHarry herceg jelenlétében kezdett el Meghan Markle-lel flörtölni az ascoti derbin győztes zsoké. TV + Sztárok--Havas Henrik leállíttatta a forgatást, miután a zaklatási botrányairól kérdezte Péterfi Judithttp://www.life.hu/sztarok/20180621-havas-henrik-leallittatta-a-forgatast-miutan-a-zaklatasi-botranyairol-kerdezte-peterfi-judit.htmlHavas Hernik állítólag leállíttatta a Privátszféra című mosr forgatását, miután a műsorvezető, Péterfi Judot a zaklatási botrányairól kérdezte. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.