Harry herceg előtt kezdtek el flörtölni Meghan Markle-lel: fotók

Flört Meghan Markle ascoti derbi zsoké Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg jelenlétében kezdett el Meghan Markle-lel flörtölni az ascoti derbin győztes zsoké.

Az esküvő óta fotósok százai követik mindenhova Meghan Markle-t, a rajongók pedig kíváncsian várják, épp miben jelenik meg a hivatalos eseményeken az ifjú hercegné. Legutóbbi, virágos szettje nem aratott nagy sikert, ám az ascoti derbi után ismét ódákat zengtek róla. Egy hófehér ruhába bújt, amelyet derekánál egy vékony övvel fogott össze, fejére pedig egy alkalomhoz illő kalapot tett.

Az esemény azonban nem csak ruhája miatt marad emlékezetes, hanem azért is, mert a győztes zsoké, Frankie Dettori a vendégek előtt kezdett el a hercegnével flörtölni. Hiába volt ott Harry herceg, még kézcsókot is sikerült Meghan kezére nyomnia.

Vilmos herceg, Meghan Markle és a győztes zsoké, Frankie Dettori Forrás: NORTHFOTO/©2018 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images

Láthatóan lenyűgözte a zsokét a hercegné szépsége Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/John Walton

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.