Milliókkal károsították meg Bódi Csabit

Forrás:Facebook/Bódi Csaba -
átverés építkezés Bódi Csaba család csalás Rokonok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz helyzetbe került Bódi Csabi, aki fiának szeretett volna segíteni, de egyik rokona igencsak átverte.

Bódi Csabi úgy döntött, eladja otthonát és vesz egy másik telket, hogy azon építtessen fel egy nagyobb házat, amelyben aztán fia és leendő felesége is kényelmesen élhet. Épp ezért, elfogadta egy kőműves rokon segítségét, aki azonban átverte őt: trehány munkát végzett és a ház azóta sem épült fel.

Azóta több millió forint a károm, most dolgozunk a helyreállításon. Manapság borzasztó nehéz jó kivitelezőt találni, akiben meg is lehet bízni. Részben én, részben egy másik vállalkozó javítja ki a hibákat. Azt hittem, hogy megbízhatok a rokonomban, de sorra értek a meglepetések. Az hagyján, hogy mindennel késett, az új szakember furcsa dolgokat talált. Például „véletlenül" nem került be nyolc betonból készülő tartógerenda, ehelyett nekem kellett acélgerendával pótolni azokat hárommillióért. A többit inkább nem sorolom" – nyilatkozta a Borsnak elkeseredetten Bódi Csabi, akinek hitelt is fel kellett vennie, hogy befejezhesse az építkezést és jelenleg albérletbe kényszerült családjával.

Bódi Csabinak mostanában nincs szerencséje Forrás:Facebook/Bódi Csaba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.