Sarka Kata Pénzt vagy éveket! Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes történetet elevenített fel Sarka Kata és Kulcsár Edina a Pénzt vagy éveket! stúdiójában. A két barátnő hatalmasat bulizott együtt, azonban ez egy harmadik félnek nagyon szúrta a szemét.

"Amikor elmentünk együtt azért nem csak ketten voltunk, hanem még volt egy pár lány velünk. És megérkezünk egy helyre, ahol kiderült, hogy egy hatvanadik születésnapot is tart egy hölgy" - mesélte Sarka Kata. Innen pedig Kulcsár Edina vette át a szót: "Ezt úgy kell elképzelni, hogy olyan öten, hatan voltunk, szokványos kis kört kialakítottuk, mindenki táncolt, énekelt. Én egyszer csak azt vettem észre, hogy a hölgy, aki a hatvanadik születésnapját éppen ünnepelte, bevágódott középre, és a Katát elkezdte rángatni, a haját is."

A hölgy szitkozódva zavarta el Katát, azt akarta, hogy menjenek el onnan a barátnőivel, mert ellopják a show-t, mindenki csak őket nézi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.