Tücsi valójában nem ment férjhez: átverés volt

átverés Tücsi esküvő férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lesokkolták rajongóikat Tücsiék, miután Instagram-oldalukon egy esküvői videdót tettek közzé, ám ma kiderült, hogy csak átverés volt az egész, amit a celeb a fanyalgóknak szánt. 

"Gondoltunk egy merészet... Bocsi, hogy nem szóltunk. Mr.&Mrs. Sofron" - ezzel a szöveggel tett közzé Tücsi egy esküvős videót róla és barátjáról, Sofron Istvánról. Mindenki azt hitte, kimondták egymásnak a boldogító igent, de valójában a videó csak átverés volt. A celeb a fanyalgóknak üzent ezzel.

Tücsi mindenkit átvert Forrás: Instagram

De könnyebb ítélkezni, mert az eljegyzést követő évben "elmarad" az esküvő.

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

Merész dekoltázzsal pózolt Pataki Zita: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-meresz-dekoltazzsal-pozolt-pataki-zita-foto.htmlPataki Zita szokatlan fotót posztolt: merész dekoltázzsal örökítették meg. TV + SztárokOrigoElveheti a bíróság Angelia Jolie-tól a gyerekekethttp://www.life.hu/sztarok/20180613-elveheti-a-birosag-angelia-jolie-gyerekeit-brad-pitt.htmlAngelina Jolie az utóbbi hónapokban rendszerint akadályozta, hogy gyermekei találkozhassanak apjukkal, Brad Pittel. Ez azonban nem tetszett a bíróságnak és a színésznő most ultimátumot kapott. TV + Sztárok--Otthagyja a gitáros a 30 Seconds To Mars zenekarthttp://www.life.hu/sztarok/20180613-otthagyja-a-gitaros-a-30-seconds-to-mars-zenekart.htmlTizenöt éve zenél a 30 Seconds To Mars zenekarban Tomi Millicevic gitáros, aki most úgy döntött, otthagyja a zenekart. TV + Sztárok--Varga Viktor egy ismeretlen lányról posztolt: ő lehet az új barátnő?http://www.life.hu/sztarok/20180613-varga-viktor-egy-ismeretlen-lanyrol-posztolt-o-lehet-az-uj-baratno.htmlVarga Viktor azóta egyedülálló, hogy véget ért a kapcsolata Cinthya Dictatorral, azonban lehet, hogy vége a magányának. titokzatos lányról posztolt. TV + SztárokOrigoFegyveres támadó lepte meg a Viszkist egy ékszerboltbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-fegyveres-tamado-lepte-meg-a-viszkist-egy-ekszerboltban.htmlEgy Andrássy úti ékszerüzletben lepte meg két fegyveres támadó a Ambrus Attilát. Az akciót egy reklámfilm miatt szervezték meg. TV + Sztárok--Hónapokra eltűnik a nyilvánosság elől Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-honapokra-eltunik-a-nyilvanossag-elol-katalin-hercegne-lajos-herceg.htmlValószínűleg nem vállal őszig hivatalos feladatokat és nyilvános megjelenéseket Katalin hercegné, aki szeretne újszülött gyermekével, Lajossal foglalkozni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.