Jakupcsek Gabriella hamarosan az ATV-n fog műsort vezetni

Forrás: Mtl -
ATV műsorvezető Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriellát 2015 óta nem láthatjuk képernyőn, de úgy tűnik, ez már nem sokáig lesz így. A műsorvezető megegyezett az ATV-vel.

Rebesgetik egy ideje, hogy Jakupcsek Gabriella nemsokára újra képernyőre kerül, méghozzá az ATV-nél, és úgy tűnik, a pletykák igaznak bizonyultak. A hírek szerint a műsorvezető mellé még ugyan keresnek egy férfi társat a jelenlegi képernyősök közül, de a megállapodás már megszületett. Egy esti, könnyed, beszélgetős műsort szeretne a televízió vezetősége. Az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd meg is erősítette Jakupcsek Gabriella felvételét.

Jakupcsek Gabriella az ATV-n tér vissza Forrás: Mtl
Így él most Vízy András, a Szerencsekerék egykori műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180613-igy-el-most-vizy-andras-a-szerencsekerek-egykori-musorvezetoje.htmlVízy Andrást éveken át láthatták képernyőn a nézők, hiszen ő vezette a nagysikerű Szerencsejáték című műsort. Hirtelen azonban eltűnt, és azóta sem tért vissza, de most elmondta, mivel is foglalkozik civilként. TV + SztárokOrigoHatalmas pénisze miatt ment tönkre Jonah Falcon karrierjehttp://www.life.hu/sztarok/20180613-hatalmas-penisze-miatt-ment-tonkre-jonah-falcon-karrierje.htmlÓriási pénisze miatt nem kap szerepeket Hollywoodban Jonah Falcon, pedig egy ideig úgy nézett ki, hogy pont ezt a testrésze lesz az, ami világszerte ismertté teszi.TV + Sztárok--Vasvári Vivien meglepő vallomást tett a melleirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-vasvari-vivien-meglepo-vallomast-tett-a-melleirol.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplői egy talkshow-ban beszélték meg, milyen problémáik vannak egymással. Az adás után Vasvári Vivien egy képet is megosztott rajongóival, ám egyikük furcsállta a luxusfeleség melleit. TV + Sztárok--Álomházasságáról vallott Marton Adriennhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-alomhazassagarol-vallott-marton-adrienn-edvin-marton.htmlMarton Adrienn és Edvin Marton igazi álompár: boldogan nevelik gyermekeiket és a karrierjüket is sikeresen egyengetik. Az egykori modell most elárulta, mi a titkuk. TV + Sztárok--Halle Berry szexi félmeztelen fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-halle-berry-szexi-felmeztelen-fotot-posztolt.htmlA medence partján élvezi a vizet Halle Berry, ám testét mindössze egy falatnyi szoknya takarja. TV + Sztárok--Jessie J megmutatta kis melleit: végre elfogadta önmagáthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-jessie-j-megmutatta-kis-melleit-vegre-elfogadta-onmagat.htmlRajongói is meglepődtek Jessie J friss fotóján, amelyen félmeztelenül látható. Az énekesnő a képhez egy őszinte bejegyzést is írt. Elárulta, hogy végre sikerült elfogadnia testét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.