Pintér Adrienn, Ada kék bikiniben mutatta meg hibátlan testét: fotó

Forrás: Pintér Adrienn Ada/Facebook -
fotó Pintér Adrienn bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Adrienn simán letagadhatná, hogy két ikerfiú büszke édesanyja. Bikinis fotójától leesik az állad.

Pintér Adrienn, Ada két kiskamasz fiú anyukája, aki maga is úgy néz ki, mint egy huszas évei elején járó fiatal lány. Ezúttal királykék bikinibe bújtatta tökéletesre munkált testét, így vészeli túl a rekkenő hőséget.

Gáspár Evelin dolgozni kezdett: irodai munkát végezhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-gaspar-evelin-dolgozni-kezdett-irodai-munkat-vegez.htmlGáspár Evelin főiskolára jár és dolgozik.TV + Sztárok--Karsai Zita, táncos bugyi nélküli szexi fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-karsai-zita-bugyi-nelkuli-szexi-fotot-posztolt.htmlKarsai Zita, táncos hosszú évek óta DJ Bobo vezető táncosaként járja a világot. Ezúttal elképesztően szexi képet posztolt. TV + SztárokOrigoKelemen Anna dühöng: ellopták intim képeithttp://www.life.hu/sztarok/20180612-kelemen-anna-duhong-elloptak-intim-kepeit.htmlKelemen Anna kiakad: egy ismeretlen nő hirdeti magát meztelen fotóival. Az egykori playmate nem hagyja annyiban a dolgot.TV + Sztárok--Hódi Pamela beperelte Berki Krisztiánt: Nati nevelése a téthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-hodi-pamela-beperelte-berki-krisztiant-nati-nevelese-a-tet.htmlHódi Pamela harcol kislánya, Natika elhelyezése miatt. Nem akarja, hogy fele-fele arányban neveljék a kislányt.TV + Sztárok--Hosszú Katinka megszólalt: szponzorának adott egy őszinte interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20180608-hosszu-katinka-megszolal-szponzoranak-adott-egy-oszinte-interjut.htmlHónapok óta várja a közönség, mikor ad interjú Hosszú Katinka. Ennek is eljött az ideje. TV + Sztárok--Dér Heni egy szál arany bugyiban koncertezik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-der-heni-egy-szal-arany-bugyiban-koncertezik-foto.htmlDér Heni alaposan kigyúrta magát és ezt szívesen meg is mutatja rajongóinak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.