Frenreisz Károly fontos irathoz jutott hozzá Latinovits Zoltán halálával kapcsolatban

Forrás: Wikipédia -
Frenreisz Károly halál öngyilkos Latinovits Zoltán öngyilkosság irat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Latinovits Zoltán 42 évvel ezelőtt halt meg, egy vonat ütötte el a színészlegendát. Halálát sok titok lengte körül, de testvére, Frenreisz Károly végre megszerzett egy fontos iratot a színészlegenda halálával kapcsolatban.

A színészlegendát 42 évvel ezelőtt, 1976. június 4-én gázolta el a Nagykanizsáról Budapestre tartó vonat. Halálával ennyi idő után sem tudtak megbékélni azok, akik szerették őt, így testvére Frenreisz Károly sem. Latinovits Zoltán halálát ugyanis sok titok lengi körül, főleg azért, mert a vonat vezetőjének a vallomásához évtizedekig nem lehetett hozzáférni. Ma azonban már Frenreisz Károlynál van az irat, melyet két éve kapott kézhez, és azóta féltve őriz. Úgy érzi, valakik azt akarták, ne derüljön ki az igazság.

Latinovits Zoltán haláláról nyilatkozott testvére Forrás: Wikipédia

Azért féltettem és féltem ennyire, mert bizonyos embereknek az volt az érdekük, hogy ne kerüljön elő.

Borsnak

Novodomszky Éva és férje, Salvo házassága tönkrementhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-novodomszky-eva-es-ferje-salvo-hazassaga-tonkrement.htmlVálik a Magyar Televízió népszerű műsorvezetője, Novodomszky Éva. A pár házasságának válsága nem újkeletű, már másfél éve külön élnek, csak nem beszéltek róla. TV + Sztárok--Meghalt Bozzay Margit, a ’60-as és ’70-es évek egyik legismertebb magyar manökenje, modellje http://www.life.hu/sztarok/20180606-meghalt-bozzay-margit-a-60as-es-70es-evek-egyik-legismertebb-magyar-manokenje-modellje.htmlElhunyt Bozzay Margit, a '60-as és '70-es évek egyik legismertebb magyar manökenje, modellje. A gyászhírt a Facebookon fia tette közzé, és a Femina írta meg. TV + Sztárok--Csernus Imre megmutatta igazi arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20180606-csernus-imre-megmutatta-igazi-arcat-interju.htmlDr. Csernus Imre most nem másokról, hanem saját magáról írt egy könyvet, amelyben kendőzetlenül és tabuk nélkül kitér arra is, neki "milyen hangok szólnak a fejében", valamint megismerhetővé tette igazi arcát. A Life.hu a jelenlegi életéről kérdezte a híres pszichiátert. TV + Sztárok--Köllő Babett megcsinálta a terhességi tesztet, összeomlotthttp://www.life.hu/sztarok/20180605-kollo-babett-megcsinalta-a-terhessegi-tesztet-osszeomott.htmlMár az előző adásokban találgatták a luxusfeleségek, hogy vajon mi állhat Köllő Babett rejtélyes rosszulléte mögött. Kisbabát sejtettek, Babett most vette rá magát, hogy megcsinálja a tesztet. TV + SztárokOrigoHorváth Éva lakkcsizmában próbálta elcsábítani egyik randipartnerét: nem sikerülthttp://www.life.hu/sztarok/20180605-horvath-eva-lakkcsizmaban-probalta-elcsabitani-egyik-randipartneret-nem-sikerult.htmlHorváth Éva a sokadik randin már kieresztette magából a nőt, és megpróbálta elcsábítani partnerét, de hiába. A lakkcsizma és a fehérnemű nem váltotta ki a hozzájuk fűzött reményeket. TV + SztárokOrigoMagyarországra érkezik Emir Kusturicahttp://www.life.hu/sztarok/20180605-magyarorszagra-erkezik-emir-kusturica-koncert.htmlHamarosan újabb világsztár érkezik Budapestre: hazánkba látogat ugyanis Emir Kusturica. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.