Ez Rubint Réka és Schobert Norbi szerelmének titka

Forrás: Schobert Norbi/Facebook -
Rubint Réka házasság szerelem Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A több mint másfél évtizede házasságban élő Rubint Réka és Schobert Norbert a mai napig szemmel láthatóan imádják egymást. Réka most elmondta, mi a szerelmük titka. 

"16 év házasság után is elmondhatom, hogy lángol köztünk a tűz. Ezért azonban mindennap tenni kell, mert, ha nem őrizzük, vigyázunk rá, könnyen kialudhat. Rengeteget dolgozunk mindketten, mégis igyekszünk napközben is találkozni, együtt ebédelni, vagy közösen tölteni egy kis időt. Három iskolás gyermek szüleiként sem szabad soha figyelmen kívül hagyni, hogy mi nem csak apa és anya vagyunk, hanem egymás társai, szerelmei is" - mondta el a Femcafénak Réka.

Forrás: Schobert Norbi/Facebook

"Szerintem egy szerelem csak úgy működik, ha mindennap teszel érte, figyelsz a másikra és támogatod. Egy jó kapcsolatban a másik fél a legjobb barátod, a társad és partnered is mindenben. Nincs olyan napunk, hogy ne lepjük meg valamivel a másikat egy kedves, szerelmes üzenettel, egy csokor virággal vagy éppen egymás kedvenc ételével" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.