Tess Holliday plus size modell csábító fotót posztolt: kanapén heverve mutatta meg idomait

fotó Tess Holliday plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tess Holliday nem tartozik a sovány modellek közé, de ő büszke a domborulataira, a kommentelők pedig imádják ezért. Legutóbbi fotóján is nagyon csábító!

Tess Holliday nem vékony, de ő így érzi jól magát a bőrében, a kommentelők pedig imádják érte. A plus size modell legutóbbi képe alá is záporoznak a dicsérő hozzászólások, hiszen látszik, hogy Tess elfogadja, sőt imádja magát, magabiztossága és szépsége pedig elképesztően vonzóvá teszik.

T E S S (@tessholliday) által megosztott bejegyzés,

  • Lélegzetelállítóan gyönyörű.
  • Csodálatosan nézel ki, mint mindig.
  • Komolyan? Elfogadhatatlan, hogy ilyen képeket teszel közzé, miközben én a feleségem mellett ülök. Elege van már abból, hogy a képeidet mutogatva folyton azt mondogatom neki, milyen szexi vagy.
Czippán Anett nem bánja, hogy egyelőre nem sikerült lefogyniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180524-czippan-anett-nem-banja-hogy-egyelore-nem-sikerult-lefogynia.htmlCzippán Anett elárulta, sem ő, sem a párja nem bánja, hogy egyelőre nem sikerült lefogynia szülés után. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - Origo45 kilót fogyott, pedig be sem lépett az edzőterembehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180524-45-kilot-fogyott-pedig-be-sem-lepett-az-edzoterembe.htmlJessica Pittius akkor jött rá, hogy életmódot kell váltania, amikor megrettent saját tükörképétől. Először megreformálta az étkezését, majd fokozatosan a mozgást is bevezette az napi rutinjába. Végül 45 kilót sikerült leadnia. Olvasd el a történetét! Ez Zsír!OrigoGáspár Evelin megmutatta vékony derekát és izmos hátát: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180524-gaspar-evelin-megmutatta-vekony-derekat-es-izmos-hatat.htmlGáspár Evelin hihetetlenül jó formában van, erről bizonyítékot is mutatott Instagram-oldalán: megvillantotta izmos hátát és vékony derekát. Ez Zsír!--Singh Viki szívesen vetkőzne: 10 kilót fogyott az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180524-singh-viki-szivesen-vetkozne-10-kilot-fogyott-az-enekesno.htmlSingh Viki 10 kilótól szabadult meg, ennek köszönhetően sokkal magabiztosabbá vált: már bártan vetkőzik, és egy férfimagazinban is szívesen megmutatná bájait. Ez Zsír!OrigoCinthya Dictator elárulta, miért fogyott lehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180522-cinthya-dictator-elarulta-miert-fogyott-le.htmlMindenkinek feltűnt, hogy az egyébként is vékony Cinthya Dictator az elmúlt időben még soványabb lett. Most elárulta, mi ennek az oka. Ez Zsír!OrigoEzért fogadott személyi edzőt Katus Attilahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180522-ezert-edz-szemelyi-edzovel-katus-attila.htmlKatus Attila volt Sarka Kata vendége az Ez Zsír! magazinban. Az aerobik szakedző, személyi edző és életmódtanácsadó többek között arról mesél, miért fogadott maga is személyi edzőt. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.