Shane Tusupot posztja miatt támadják a kommentelők

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
kommentelők támadás Hosszú Katinka megcsalás Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup kiteregette a szennyest miután Katinka közölte a nyilvánossággal, véget ért a házasságuk Az edző elárulta, hogy felesége megcsalta őt, de a levele nem minden kommentelőnek tetszett. Sokak szerint ez nem volt szép Tusuptól. 

Shane Tusup és Hosszú Katinka kapcsolatának végleg vége, erről az úszónő Facebook-oldalán tájékoztatta a nyilvánosságot. Shane pedig arról informálta a rajongókat, hogy mi is vezetett a szakításukig. Posztja szerint Katinka megcsalta őt Dudás Dániellel, sok kommentelőnek viszont nem tetszik, hogy az edző kiteregette a szennyest.

Katinkát is támadták a kommentelők

Az úszóedző elmondta, felesége megcsalta edzőpartnerével, Dudás Dániellel. A Facebookon és Instagramon azóta is záporoznak a kommentek a poszthoz, Katinkát is támadják.
Shane Tusupot támadják a kommentelők Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
  • Nekem a levél stílusával van bajom, elég egyoldalúnak tűnik és a dolgok nem feketék és fehérek általában. Ha már kiteregeti a szennyest, miért így?
  • Miért posztoltad ezt ki? Szerintem ez nagyon személyes ügy.
  • Nem tehetünk ki ilyen dolgokat a közösségi oldalakra. Le kell venned.
  • Nem tudjátok egymás között megbeszélni ahelyett, hogy mindenkivel megosztanátok?
  • Istenem, de nagy csíra! Nyilvánosan hisztizni azért, mert a felesége rájött, hogy mekkora élősködő, nagy arcú agresszor és inkább keresett mást. Hajrá Katinka! Ez a gyík meg legyen már férfi és ne a világ előtt játssza a szerencsétlent. Szánalmas!
  • Ez annyira gyerekes.
  • Mindegy, mi történt a színfalak mögött, ez egy gusztustalan, primitív lépés volt.

Hosszú Katinka reagált: így tűnhetett el a Facebook-oldala

Sárdobálással ér véget Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata. Az úszónő legutóbbi posztjában azzal vádolja férjét, hogy törölte a Facebook-oldalát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.