Molnár Anikó kutyája halott verebet rejtett el a celeb ágya alatt

kutya tetem Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Molnár Anikó imádja a kutyáit, olykor bosszúságot is okoznak neki az állatai. Egyikük halott verebet rejtett a celeb ágya alá.

Molnár Anikó nagy állatvédő, nagy szeretettel fogadja be a gazdátlan ebeket, akik hatalmas örömet szereznek neki, de azért néha bizony bosszúságot is okoznak. A celeb meg is osztott egy ilyen történetet, borzasztóan gusztustalan. Anikó egyik nap furcsa szagot érzett a lakásában, és nagyon bedühödött, amikor kiderült, mi az oka.

Molnár Anikó nagyon megharagudott kutyájára "Forrás: FEM3 "

Maréknyi csontkukac egy árva verébtetemen az ágyad alatt! B***meeeeg!!!

Harry herceg szívtipró unokatesója, Louis Spencer még szinglihttp://www.life.hu/sztarok/20180522-harry-herceg-szivtipro-unokatesoja-louis-spencer-meg-szingli.htmlTöbbeknek összeszorult a szíve, amikor meglátták egyenruhában a temploba vonulni Harry herceget, azt hitték ugyanis, hogy ő a királyi család utolsó szexi, facér férfi tagja. De ideje felszárítania könnyeket, itt van ugyanis Louis Spencer. TV + Sztárok--Andy Vajna összeöltözött Vajna Timi nagymamájával: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-andy-vajna-osszeoltozott-vajna-timi-nagymamajaval-foto.htmlVajna Timi Instagram-sztorijában osztott meg egy fotót férjéről és nagymamájáról, akik véletlenül összeöltöztek. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien luxusfeleség részelteket árult el esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-vasvari-vivien-luxusfeleseg-reszelteket-arult-el-eskuvojerol.htmlMár nem tiktok, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplője úgy döntött, hogy az USA-ban hozza világra gyermekét, ám most újabb fontos eseményre készülnek, az esküvőjükre, amelyről most elárult néhány részeltet. TV + Sztárok--Meghan Markle-t felszólította féltestvére, hogy vigye el apját a Buckingham-palotábahttp://www.life.hu/sztarok/20180522-meghan-marklet-felszolitotta-feltestvere-hogy-vigye-el-apjat-a-buckingham-palotaba.htmlMeghan Markle édesapja szívműtétje miatt kihagyta lánya esküvőjét, ezzel együtt élete legnagyobb álmát sem tudta valóra váltani. Féltestvére szerint most Meghannak kell teljesítenie apja vágyát. TV + Sztárok--Alekosz dicséri a budapesti prostituáltakat (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180522-alekosz-dicseri-a-budapesti-prostitualtakat.htmlAlekosz Facebook-oldalán osztotta meg ismerőseivel a budapesti prostituáltakról alkotott véleményét: elégedett a valóságshow-sztár. TV + SztárokOrigoKlapka György fiának barátnőjét cserben hagyta a biztosító, állítjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-klapka-gyorgy-fianak-baratnojet-cserben-hagyta-a-biztosito.htmlKlapka György fiának, Klapka Györgynek és baránőjének rémálommá vált Tenerifei nyaralása: a férfi állítja, hogy barátnője egy túra alatt súlyosan megsérült, ám nem akarták őt megműteni, amiért nem volt nála 1.3 millió forintnyi készpénz. Szerinte a biztosítójuk cserben hagyta őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.